به گزارش بامداد یکشنبه ایرنا، یک مقام آمریکایی به شرط اینکه نامش فاش نشود، به خبرگزاری رویترز، گفت: بعضی از مقامهای ارشد وزارت خارجه ایالات متحده موافق پذیرش تضمینهای (رژیم) اسرائیل نیستند و برخی دیگر از این مقامها با رد این تضمینها، درباره بیاعتباری آنها به بلینکن هشدار دادهاند.
بر اساس گزارش رویترز، به عقیده این مقامهای آمریکایی، مواردی جدی در مورد نقض احتمالی قوانین بشردوستانه از سوی رژیم صهیونیستی وجود دارد.
در ادامه گزارش خبرگزاری رویترز آمده است: از جمله این موارد میتوان به حملههای مکرر ارتش (رژیم) اسرائیل به مناطق حفاظت شده و زیرساختهای غیرنظامی، تلفات بالای غیرنظامیان فلسطینی در جریان حمله ارتش به نیروهای نظامی حماس و قصور در بررسی تخلفات یا محاکمه کسانی که در وارد آمدن صدمات قابل توجه به غیرنظامیان و کشتن کارگران و روزنامهگاران نقش داشتهاند، اشاره کرد.
به گزارش ایرنا، گروهی از نماینده دموکرات کنگره آمریکا پیش تر ادعای جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی ناقض قوانین بینالمللی نیست را رد و تاکید کردند که (رژیم) اسرائیل با سلاحهای آمریکایی قوانین را نقض میکند.
در نامهای که از سوی ۲۶ قانونگذار آمریکایی خطاب به لوید آستین وزیر دفاع، آنتونی بلینکن وزیر خارجه و آوریل هاینس مدیر اطلاعات ملی آمریکا نوشته شده است، این نمایندگان کنگره آمریکا به مقامهای دولت بایدن یادآور شدهاند که برخلاف ادعای رئیس جمهور آمریکا، نحوه استفاده نظامیان رژیم صهیونیستی از سلاحهای آمریکایی با قوانین این کشور و قوانین بینالمللی مطابقت ندارد.
همچنین ۴۰ نفر از قانونگذاران دموکرات کنگره آمریکا از جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده خواستند تا فروش سلاح به رژیم صهیونیستی را متوقف کند.
این ۴۰ نماینده کنگره آمریکا که نام نانسی پلوسی رئیس سابق مجلس نمایندگان ایالات متحده هم در میان اسامی آنها دیده میشود در نامهای از بایدن خواستند تا فروش تسلیحات به رژیم صهیونیستی را متوقف کرده و کمکهای واشنگتن به این رژیم را مشروط کند.
امضای این نامه از سوی نمایندگان دموکرات کنگره آمریکا، به ویژه پلوسی که یکی از مهمترین دموکراتهای تاریخ آمریکا بوده و برای دههها مدافع کلیدی روابط آمریکا و (رژیم) اسرائیل محسوب میشده است، نشان میدهد که جایگاه رژیم صهیونیستی به دلیل اعمال و جنایتهای وحشیانه ارتش این رژیم در نوار غزه تا چه حد در نزد مردم آمریکا و حزب دموکرات این کشور سقوط کرده است.
برنی سندرز سناتور مستقل آمریکایی نیز پیش تر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را تهدید کرد و گفت که اگر هزاران کامیون حاوی کمکهای بشردوستانه وارد نوار غزه نشود، تمام کمکهای نظامی آمریکا به این رژیم متوقف خواهد شد.
همچنین تیم کین سناتور دموکرات آمریکایی نیز با تاکید براینکه تحویل تسلیحات تهاجمی به رژیم صهیونیستی تنها موجب افزایش درد و رنج مردم غزه و تشدید اوضاع در منطقه خواهد شد، خواستار جلوگیری از ارسال تسلیحات تهاجمی از سوی آمریکا به این رژیم شد.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.