محمد حیدری در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: برای جلوگیری از هدر رفت آب و صرفهجویی، کاشت این محصول بصورت نواری انجام میشود که ۵۰درصد کاهش مصرف به همراه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی قیرو کارزین ادامه داد: متوسط برداشت خیار سبز در هر هکتار بین ۲۰ تا ۲۵ تن است و پیشبینی میشود بیش از پنج هزار تن محصول از مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف داخلی شود.
وی اضافه کرد: از این میزان تولید بیشاز ۹۰ درصد برای تهیه خیار شور و ما بقی برای دیگر مصارف مورد استفاده قرار می گیرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان یادآور شد: کاشت این محصول توانسته است در بحث اشتغال و درآمدزایی بسیار موثر باشد.
حیدری گفت: برداشت این محصول از اواخر فروردین ماه آغاز میشود وتا پایان خرداد ماه ادامه دارد.