به گزارش ایرنا پس از خداحافظی فرهاد زیویار با سکان مدیریت ارشد اجرایی لرستان به عنوان نخستین استاندار بومی، شفقت از استان مازندران آمد تا به عنوان یک نماینده شایسته از خطه سرسبز شمال، مردم لرستان زرخیز و خوش آب و هوا را بیش از پیش به خدمات دولت امیدوار کند.
شفقت که در ابتدای انقلاب به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد و بعدها به وزارت دفاع رفت و رییس موسسه تحقیقاتی صنایع دفاعی شد و پس از آن دکترای خود را در رشته مدیریت صنعتی از دانشگاه علامه طباطبایی دریافت کرد در دولتهای نهم و دهم به مدت هفت سال استاندار مازندران، بوشهر و خراسان شمالی بود و در دولت یازدهم به مدت سه سال معاون طرح و برنامه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح شد.
گذشته از سوابق دانشگاهی و علمی وی، شفقت در حالیکه معاون هماهنگی امور استان های وزیر کشور دولت سیزدهم بود، لرستان را به عنوان مقصد جدید خدمتگزاری خود انتخاب کرده و از آنجا که غیربومی است تمام تلاش خود را برای آشنایی دقیق تر و هرچه بهتر با زیر و بم آسیب ها، فرصت ها و موانع مدیریتی و توسعه استان بکار گرفته است.
برگزاری فشرده جلسات، انجام بازدیدها و دیدارها نشان می دهد استاندار جدید لرستان زمان را برای خدمت به مردم غنیمت شمرده و به نظر می رسد می داند که در صورت همراه و پابه پا نبودن تیم مدیریتی اش، کاری از پیش نخواهد برد بنابراین بازدید سرزده از ادارات را در دستور کار قرار داده است.
استاندار مازنی لرستان امروز در دیدارهای سرزده خود جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت را به عنوان ارکان مهم توسعه اقتصادی از نظر گذراند و با حضور در این ۲ نهاد به عنوان قلب تپنده توسعه هر منطقه، از نزدیک با روند خدمت رسانی به مردم آشنا شد.
نکته قابل توجه در دیدار وی از سازمان صمت، تاکید بر نگرفتن عکس و تصویر بود که در همان بدو ورود به ساختمان قدیمی حوزه صنعت و معدن استان آن را متذکر شد.
استاندار لرستان پس از احوالپرسی با کارکنان از بخش های مختلف بازرسی، صنعت، معدن و صدور مجوزهای صمت دیدن کرد و از کارکنان این اداراه توضیح خواست اگر ارباب رجوعی در مسیر دریافت مجوزهای اشتغال و سرمایه گذاری معترض و دچار مشکل شود، اداره صمت چگونه با این مساله برخورد می کند؟
البته تجربه علمی و اجرایی شفقت می گوید جواب این سوال و پرسش های دیگر در چنته سواد او قرار دارد اما با طرح این پرسش ها تیم های اجرایی ادارات را می سنجد و البته اهمیت پاسخگویی درست، اصولی و صحیح را به کارکنان گوشزد می کند به نحویکه در یکی از اتاق های صمت، بر سرعت عمل کارکنان در ارائه خدمت به مردم تاکید بسیار دارد.
حضور شفقت در صمت لرستان پس از آشنایی اجمالی با فرصت های معدنی و نمونه های انواع سنگ های منحصر به فرد معادن استان در حالی پایان یافت که از ارباب رجوع به دلیل حضور خود و معطلی هرچند کوتاه آنها عذرخواهی کرد.
جهاد کشاورزی مقصد دوم بازدید سرزده استاندار لرستان بود که در بدو ورود به ساختمان هزار توی آن، مقابل تصاویر شهدای جهاد ایستاد، ادای احترام کرد و سپس راهی بخش های مختلف این سازمان پر مشغله شد.
قیمت گوشت را از مدیران سازمان پرسید اما به این پاسخ اکتفا نکرد و نرخ ها را از ارباب رجوع هم جویا شد، به ذخیره سازی کامل کالاهای اساسی و کنترل بازار تاکید بسیار داشت و خطاب به یکی از مدیران که قیمت گوشت قرمز را ارائه می داد گفت: الان به بازار برویم و با این قیمت برای من گوشت بخر.
"پشم تا فرش، چرم تا کفش"، تاکید شفقت به معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان بود که از نبود صنایع فرآوری چرم در استان گلایه و ابراز داشت در بازدید از یک واحد تولید مصنوعات چرمی، چرم ها از استان های دیگر یا خارج بود در حالیکه لرستان باید در این زمینه پایلوت ( نمونه ) باشد.
لرستان به مشق خدمت نیاز دارد، ظرفیت ها بسیار است و محرومیت ها کم نیست، آب، هوا، زمین، نیروی انسانی توانمند، جوان و تحصیلکرده، راه های شریانی، همسایگی با استان های مختلف و نزدیکی به مرز غربی کشور، این استان را به یک گزینه برای سرمایه گذاری و رونق اقتصادی تبدیل می کند و اکنون اندکی همت همه جانبه و وحدت عمل لازم است تا مردم این دیار ولایی، همانند ۴۰ سال گذشته طعم شیرین خدمت را بیش از پیش بچشند .
به نظر می رسد سرزده های استاندار جدید لرستان هم برای شناخت بیشتر ادامه خواهد داشت و مدیران و کارکنان باید هر لحظه خود را برای حضور بی تعارف و تشریفات وی و البته پرسش و پاسخ هایش آماده کنند همانطور که تاکنون صمت، جهاد کشاورزی و ۲ بیمارستان شهید رحیمی و شهدای عشایر خرم آباد میزبان ناگهانی شفقت بوده اند.