به گزارش دوشنبه ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس، محمد هادی ایمانیه در جلسه شورای عشایری استان، بر لزوم تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی برای عشایر افزود: دسترسی نداشتن عشایر به آب آشامیدنی سالم و مطلوب پذیرفتنی نیست و این چالش با تمهیدات آبفا استان و اداره کل امور عشایر و سازمان مدیریت و برنامهریزی استان باید رفع شود.
او ادامه داد: راه اندازی اورژانس عشایر، کتابخانه عشایر، اختصاص سهیمه آرد و نان از دیگر مواردی است که باید مد نظر متولیان امر قرار گیرد.
وی، غیرت عشایر توانمند استان فارس را شایسته الگوسازی دانست و اظهار کرد: باید از ظرفیت های ارزنده جوانان عشایر در میدان عمل و در مقیاس وسیع تری بهره مند شویم و با اتخاذ این راهکار در زمینه هویت سازی آنها گام برداریم.
استاندار فارس، با اشاره به تلاش دشمنان برای کمرنگ کردن هویت جوانان ایران اسلامی گفت: عشایر ریشهدار استان و کشور از پیشینه درخشانی در تاریخ برخوردارند و با اتخاذ راهکارهای آموزشی و فرهنگی میتوان بر عزت نفس و ارزش مداری جوانان عشایر افزود.
ایمانیه، از اداره کل آموزش و پرورش، معاونت اجتماعی سپاه و سایر دستگاههای مسئول خواست تا دورههای فرهنگی و اعتقادی برای ارتقای میزان دانش معرفتی و اعتقادی معلمان عشایر و بهورزان برگزار کنند.
وی افزود: این دورههای آموزشی می تواند به ارتقای سطح دانش اعتقادی و معرفتی معلمان و بهورزان منجر شود.
عشایر فارس از چهار ایل قشقایی،خمسه،لر ممسنی و بویراحمد و طوایف مستقل تشکیل شده است.
با توجه به سرشماری ثبتی مبنایی سال ۱۳۹۸ مجموع عشایر این استان از ۲۶ هزار و ۸۷۰ خانوار و جمعیتی بالغ بر ۱۲۰ هزار نفر تشکیل شده است.
۱۲.۵ درصد جمعیت عشایری کشور در استان فارس زندگی می کنند و این استان به عنوان قطب عشایری کشور محسوب می شود.