به گزارش ایرنا، محمدرضا بهرامن روز دوشنبه در آیین آغاز بکار دومین اجلاس اتاقهای بازرگانی عضو مجمع گفت و گوی همکاری آسیا در اصفهان افزود: همکاری و هماهنگی بخشهای خصوصی در کنار دولتها در چارچوب اجلاس اتاقهای بازرگانی عضو مجمع گفت و گوی همکاری آسیا کمک بزرگی به تحقق آرمانهای ما از جمله همبستگی و همکاری در زمینههای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و محیط زیستی خواهد کرد.
وی اظهار اطمینان کرد که این مسیر زمینهساز کاهش تنش بین دولتها و افزایش همکاریها در سطح آسیا میشود.
نایب رییس اول اتاق بازرگانی ایران با تقدیر از حضور نمایندگان اتاقهای بازرگاین کشورهای آسیایی در اجلاس اصفهان گفت: بیتردید این مسیر در کاهش تنش بین دولتها و افزایش سطح همکاریها، کمککننده خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: از اینرو نیاز است تا با غنیمت شمردن فرصت، از تجربیات حاضران در تمام برنامههای جانبی این اجلاس بنحو مطلوب بهرهمند شویم.
بهرامن با قدردانی از اتاق بازرگانی اصفهان برای میزبانی این اجلاس اظهار امیدواری کرد که اسنادی که در پایان این اجلاس تهیه میشود راهنمایی کامل و مطلوبی برای اجلاس آتی باشد.
به گزارش ایرنا، مجمع گفت و گوی همکاری آسیا(Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقهای بین دولتها و سازمانهای منطقهای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.
کشورمان در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده جمهوری اسلامی ایران است.
کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.
این اجلاس به مدت ۲ روز در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان ادامه دارد.