سرهنگ جهانگیر کریمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سطح آگاهی، معلومات و مطالبات جوانان امروز افزایش یافته و باید جامعه و بویژه کانون خانواده در مقابل این مطالبات آمادگی و قدرت پاسخگویی داشته باشد.
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی اصفهان اظهار داشت: بستر اصلی جامعه خانواده است و چنانچه وظایف خود را به درستی انجام ندهد، جامعه با مشکل مواجه خواهد شد.
وی با بیان اینکه در زمان حاضر، شیوه رفتار با جوانان به یکی از چالشهای بزرگ مدیریت جامعه تبدیل شده است گفت: این مهم نیازمند راهکارهای چارهساز برای ارتقای کارآمدی خانواده است.
این پژوهشگر حوزه آسیبهای اجتماعی افزود: خانوادهها باید در وهله نخست به شناسایی نیازهای جوانان بپردازند و در نهایت نظارت خود را نسبت به رفتار و ارتباطات جوانان افزایش دهند.
به گفته وی، هماهنگ شدن خانواده با گروههای دیگر جامعه که مرتبط با جوانان هستند نیز از دیگر راهکارها برای ارتقای سلامت جوانان و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است.
سرهنگ کریمی با تاکید بر تقویت باورهای دینی، اخلاقی و مسوولیت پذیری در جوانان گفت: این مهم با توجه به تحولات و تغییرات اجتنابناپذیر اجتماعی ضروری است زیرا این تغییرات هم تهدید و هم فرصت محسوب میشود.
وی یادآور شد: برای عبور از دوران گذار و تغییرات اجتماعی که بیشترین آسیب و مشکل را در حوزه مسائل اجتماعی برای جوانان به همراه داشته، ایجاد احساس مشارکت میان خانوادهها با مدیران و مسوولان دستگاهها نیاز است.
این پژوهشگر حوزه آسیبهای اجتماعی، بر انجام وظیفه دستگاههای دیگر جامعه در امر آموزش و کاهش آسیب های اجتماعی برای جوانان تاکید کرد و گفت: برگزاری نمایشگاه، جلسات سخنرانی و اطلاع رسانیهای گسترده در زمینه آگاهی بخشی به جوانان درباره تهدیدات و آسیبهای جامعه ضروری است.