تهران - ایرنا - سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: مرکز پژوهش‌های مجلس به عنوان بازوی مشورتی قوه مقننه باید به جای ارائه گزارش‌های تخریب گر، به عنوان بازوی مشورتی مجلس در بررسی طرح ها و لوایح به وظیفه خود عمل کند.

سلمان اسحاقی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ایرنا، درباره گزارش‌های اخیر مرکز پژوهش‌های مجلس که در روزنامه‌های اصلاح طلب و برخی از رسانه‌های معاند منتشر شد، گفت: وظیفه ذاتی مرکز پژوهش‌های مجلس این است که با بهره گیری از ظرفیت نخبگان و اندیشمندان، برای کاهش مشکلاتی که در کشور وجود دارد و حل نظام مسائل، راهکار ارائه دهد. اما این حق برای مرکز پژوهش‌های مجلس وجود ندارد که فعالیت رسانه‌ای داشته و بدون اجازه کمیسیون‌های تخصصی مجلس در موارد مختلف موضع گیری کند یا احیانا گزارش‌های خود را در رسانه‌ها منتشر کند.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: شخص رییس جمهور، دغدغه مردم را دارد و اینگونه نیست که چشم خود را بر روی مسائل مختلف ببندد و منافع خود را پیگیری کند.

وی با بیان اینکه رییس جمهور در همه مسائل کشور به صورت قاطع و جدی ورود کرده است، یادآور شد: عملکرد دولت در حدود سه سال گذشته منشا ثمرات قابل قبولی است که نباید اجازه دهیم این اقدامات توسط مرکز پژوهش ها به عنوان بازوی مشورتی مجلس تخریب شود.

اسحاقی خاطرنشان کرد: مجلس و دولت در بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۳ و برنامه هفتم توسعه و سایر طرح‌ها و لوایح همکاری موفقی داشتند لذا مرکز پژوهش ها باید از انتشار گزارش هایی که با ضعف کارشناسی موجب ناامیدی در جامعه می‌شود، پرهیز کند.

به گزارش ایرنا، در دو سال گذشته شاهد تغییر رویکرد مرکز پژوهش‌های مجلس از یک نهاد مطالعاتی و بازوی مشورتی کمیسیون ها و نمایندگان مجلس به عنوان مرکزی برای فعالیت‌های رسانه‌ای هستیم. گزارش‌های جهت‌دار این مرکز که در ادامه به نمونه‌هایی از آن اشاره می‌شود، بازوی پژوهشی مجلس را به یک رسانه سیاسی تبدیل کرده است. نکته مهم آن است که گردانندگان مرکز پژوهش‌های مجلس شاید به دنبال انتقاد از دولت باشند، اما خروجی کار آنها تهیه خوراک برای رسانه‌های ضدانقلاب بوده است.