به گزارش ایرنا، حجت الاسلام عبدالحسین معزی روز سه شنبه در گردهمایی رابطین فرهنگی و ائمه جماعت هلال احمر استان های آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و زنجان در تبریز، به تشریح اهمیت برنامهریزی و رفع آسیبهای اجتماعی در کشور پرداخت و با تشبیه آسیبهای اجتماعی و فرهنگی به گسلهای طبیعی، یادآور شد: چنین گسل هایی در جامعه خساراتی به مراتب سنگین تر از حوادث طبیعی و غیرطبیعی دارد.
وی اظهار کرد: همان طور که جمعیت هلال احمر در حوادث مختلف طبیعی و غیرطبیعی همچون سیل و زلزله به تسکین آلام و التیام رنجهای مردم می کوشد، باید در زلزله های فرهنگی نیز یاری رسان مردم باشد.
معزی تسکین آلام روحی و حفظ سلامت معنوی جامعه را از وظایف جمعیت هلال احمر برشمرد و ادامه داد: در جمعیت هلال احمر، برنامه ریزی و هدایت فعالیتهای فرهنگی، گسترش و ارتقای فرهنگ دینی و ترویج ارزشهای دینی و انقلابی بر عهده حوزه نمایندگی ولی فقیه است.
وی با بیان اینکه دشمنان با ابزارهای متعدد تبلیغانی سعی دارند ایمان و امید را در جوانان ایران اسلامی کاهش دهند، بر اهمیت خنثیسازی این توطئهها با برنامهریزی فرهنگی تاکید و اضافه کرد: پاسخ به شبهات و تولید محتوای معرفتی با بهرهگیری از ابزارهای کارآمد و نگاه خلاقانه به منظور خنثیسازی این نقشهها باید در اولویت برنامه ها قرار بگیرد.
معزی گفت: ترویج فعالیت داوطلبانه تنها با بخشنامه و دستورالعمل ممکن نیست و این امر نیازمند روحیه و اراده انسانی است که ترویج آن در پرتو ارتقای فرهنگ دینی و تبیین معارف دینی امکان پذیر است.
وی با اشاره به مقاومت و ایستادگی مردم غزه در برابر ددمنشی های رژیم غاصب اسرائیل اشاره کرد که حاصل اراده انسانی و پایبندی به آرمانهای اخلاقی است، چون چنین مقاومتی نه با بخشنامه، بلکه با بهرهگیری از معرفت دینی حاصل می شود و این ایستادگی برآمده از گفتمان انقلاب اسلامی است.
معزی جامعه امروز را نیازمند مبلغانی دانست که توانایی ایجاد ارتباط با جوانان را داشته باشند، افزود: مبلغ باید زبان و ادبیات نسل امروز را بشناسد و به مواردی مثل کتابخوانی، توجه به بهرهگیری از فضای مجازی، ارتباط صمیمانه با نمازگزاران، تقویت تعامل با جامعه مخاطب توجه کند.
وی ترویج فعالیت های قرآنی را از جمله وظایفی برشمرد که باید رابطین فرهنگی جمعیت در استانها دنبال کنند.