شهرکرد- ایرنا- نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد با گرامی‌داشت "روز جهانی کارگر" و "هفته ملی کار و کارگر" توجه به بایدهای اخلاقی و ایمانی کارگران را بسیار مهم دانست و تصریح کرد: البته مشکلات جامعه کارگری در نشست‌های مختلف بیان و ارائه شده است و باید عرصه کارگری و کارفرمایی مجاهدانه تلاش و با جهاد و مجاهدت، آخرت خود را آباد کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام روز سه‌شنبه در "همایش خدا قوت کارگر" در چهارمحال و بختیاری رعایت حقوق کار و دارا بودن تواضع و فروتنی از سوی کارگران و کارفرمایان را ضروری دانست و یادآور شد: کارفرمایان از هرگونه تکبر در برابر کارگران خودداری و دوری کنند.

نکونام اظهار داشت: جامعه کار و کارگر در روزگار کنونی همان جهاد در راه خداوند است که کشور را به سمت‌وسوی ظهور نزدیک می‌کند.

امام جمعه شهرکرد به حرکت اخیر دانشجویان جهان در محکومیت جنایات اخیر رژیم اشغالگر صهیونیستی اشاره کرد و گفت: حوادث اخیر دانشگاه‌های اروپا و آمریکا نشان‌دهنده حاکم شدن نگاه سیاسی در این مجموعه‌ها است، دانشجویان دانشگاه‌های اروپا و آمریکا سیاسی نبودند اما امروز معارف اسلام و انقلاب اسلامی ایران در این دانشگاه‌ها نفوذ کرده است.

وی با اشاره به پایه‌گذاری انقلاب اسلامی ایران در ۴۵ سال قبل از سوی امام خمینی (ره) افزود: اکنون صدور انقلاب اسلامی ایران به درون آمریکا از دستاوردهای بزرگ جمهوری اسلامی به‌شمار می‌رود.

عملیاتی کردن تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری باعث کاهش بیکاری می‌شود

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: صندوق‌ها و هُلدینگ‌های بزرگ وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با عملیاتی کردن تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری در این استان علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار به کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی منطقه کمک می‌کنند.

محسن مولوی به نام‌گذاری سال‌جاری از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌نام "جهش تولید با مشارکت مردم" اشاره و تاکید کرد: کارگران و کارفرمایان به‌عنوان فعالان عرصه کار و کارگری به‌عنوان سربازان جبهه اقتصادی برای تحقق اهداف این شعار هستند.

وی افزود: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در چهارمحال و بختیاری قرار است ۳۸ دستگاه اجرایی استان زمینه ایجاد ۱۲ هزار و ۹۵۱ فرصت شغلی در سال‌جاری را فراهم و نرخ بیکاری را به سمت‌وسوی تک‌رقمی هدایت کنند.

مولوی تصریح کرد: از این تعداد ۲۵ درصد درصد آن برابر سه هزار و ۲۳۸ فرصت شغلی مختص دانش‌آموختگان دانشگاهی است.

وی یادآور شد: نرخ بیکاری چهارمحال و بختیاری در سال گذشته ۱۰.۶۷ درصد و در فصل در زمستان ۹ درصد بود و این در حالی است که نرخ بیکاری این استان در زمستان سال ۱۴۰۱ برابر ۱۳.۵ درصد بوده است.

مولوی اظهار داشت: سال گذشته یک‌هزار و ۶۰ میلیارد ریال مستمری بابت بیمه بیکاری به یک‌هزار و ۲۶۷ از کارگران مقرری‌بگیر در چهارمحال و بختیاری پرداخت شد که نسبت به سال ۱۴۰۱ برابر ۱۸ درصد کاهش نشان می‌دهد.

به گزارش ایرنا، در این آیین از ۴۰ کارگر نمونه بخش‌های مختلف، ورزشکاران و برگزیدگان سی‌وپنجمین جشنواره امتنان، تشکل‌ها و کاریابی‌های داخلی چهارمحال و بختیاری قدردانی شد.

هم‌‎اکنون ۱۰۵ هزار کارگر در چهارمحال و بختیاری بیمه هستند و تعدادی از کارگران استان در استان‌های دیگر کشور مشغول به کار شده‌اند و که بیمه آن‌ها از استان مقصد محاسبه می‌شود.

چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ شهرستان با جمعیتی بیش از یک میلیون نفر است که بخشی از این جمعیت در بخش های عمرانی، زیربنایی، خدماتی و عمومی مشخص کار هستند.