به گزارش ایرنا، بیش از ۲ سال از روی کار آمدن دولت سیزدهم میگذرد و در همین مدت، رفتن به میان مردم در استان های مختلف به جد در دستور کار دولتمردان و وزرا قرار گرفته و سفرهای پر خیر و برکتی به تمامی مناطق کشور انجام شده است.
دولت سیزدهم تلاش برای رفع مشکلات، پاسخگویی و خدمات رسانی به مردم را محدود به زمان و مکانی خاصی نمی داند و دولتمردان با هدف برقراری عدالت در توزیع خدمات به تمام مناطق کشور سفر می کنند.
معاون اجرایی رئیس جمهور در این راستا روز دوشنبه دهم اردیبهشت ماه میهمان استان چهار فصل کهگیلویه و بویراحمد بود و بازدید از طرح آبرسانی به لیکک، پتروشیمی دهدشت، سد کوهبرد، کلنگ زنی مینی پالایشگاه چرام، حضور در اجلاسیه شهدای کهگیلویه و دیدار با مسئولان ارشد استانی از جمله محورهای این سفر بود.
منصوری در این سفر چالش ها و مسائل استان را دسته بندی کرد و بر اساس ظرفیت های موجود و امکانات دولت، تصمیم گیری و در آخر با حضور میدانی و گفت و گوی رو در رو با مردم، دستورات ویژه صادر می کرد.
هدف اصلی از این سفر تسریع در اجرای پروژه های کلان، آشنا شدن با مسائل و مشکلات مردم، شناخت ظرفیتهای اقتصادی است تا در نهایت به ایجاد اشتغال، رونق تولید، رفع مشکلات مردم و کمک به فقرا و محرومان منجر شود.
منصوری در این سفر اعلام کرد که در استان کهگیلویه و بویراحمد در حوزههای عمرانی و اقتصادی اتفاقات خوبی افتاده که در وهله نخست این را باید مرهون همراهی و همگام بودن مردم این خطه با دولتمردان دانست و دوم اینکه با تلاش مجموعه دولت و مجموعه مسئولان و مدیران اجرایی به ویژه نماینده عالی دولت در استان توانستند با پیگیری ها و پای کار بودن زمینه جهش و مسیر امیدبخش و شتاب بخشی در اجرای طرح های کلان در استان را پیش ببرند.
امید در دل مردم کهگیلویه جوانه زد/ کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت
کلنگ زنی طرح بزرگی همچون مینی پالایشگاه دهدشت در این سفر ساکنان کهگیلویه و بویراحمد و مردخ خطه کهگیلویه بزرگ را به آینده امیدوار کرده است.
کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت، می توان تحقق آرزوهای دیرینه مردم کهگیلویه و بویراحمد در سفر معاون اجرایی رییس جمهور به این استان دانست.
طرح مینی پالایشگاه دهدشت با ظرفیت تولید روزانه ۱۰ هزار بشکه و اشتغالزایی ۸۰۰ نفر می تواند آینده این خطه را شکوفا کند.
نماینده مردم کهگیلویه بزرگ ضمن تقدیر از حضور معاون اجرایی رئیس جمهور، اظهار کرد: بعد از خدا، امید من به شما است، در دولت آقای رئیسی مدیری را به صداقت، توان، دلسوزی و پای کاری جنابعالی نمی شناسم.
سید محمد موحد بیان کرد: از حضور آقای دکتر احمدزاده که از مفاخر استانداران دولت آقای رئیسی است و همیشه با تمام توان برای حل مشکلات حضور داشتند تشکر می کنم.
موحد خطاب به پیمانکار پروژه، افزود: من از نماینده هایی هستم که در مقابل هیچ سرمایه گذاری شرمندگی ندارم، قرص و محکم ایستاده ام، در همین منطقه، برای یک پروژه وزارت نفت از آقای زنگنه مجوز گرفتم، کلنگی زدیم و در مسیر دیدیم که پیمانکار کننده کار نیست و لغو کار ایشان را از وزیر نفت آقای اوجی گرفتم. ایشان قرار بود در طول سال اول ۲۵ درصد کار را پیش ببرند که حتی ۵ درصد هم کار را پیش نبرد.
وی اظهار کرد: من هیچ زمانی بنا نداشتم و ندارم که در کلنگ زنی عنوانی و اسمی شرکت کنم، من به دنبال کلنگ زنی هستم که آثار آن را مردم در زندگی خود ببینند و دولت آقای رئیسی دولت انقلاب و روحانیت است، دولتی است که امید مردم و امید مقام معظم رهبری است، اگر آمدیم و تعهدی ایجاد کرده ایم، همراهی داریم، آنچه توقع داریم این هست که از فردا عملیات اجرایی کار آغاز شود و مردم آثار کار را ببینند.
موحد در ادامه گفت: شما فردا کار را شروع کنید، کد کارگاهی را قبلا باید می گفتید تا پیگیری کنیم. از آقای دکتر منصوری و آقای استاندار تقاضا می کنم که هر چه سریعتر این کار عملیاتی شود که تحرک پروژه دیده شود.
انتظار می رود کار جهادی در پتروشیمی دهدشت همچون پتروشیمی گچساران انجام گیرد
منصوری در حاشیه بازدید از پتروشیمی دهدشت گفت: این پروژه پیشرفت بیش از ۴۰ درصدی دارد که به وزارت نفت، استاندار کهگیلویه و بویراحمد و نماینده مردم کهگیلویه خدا قوت می گوییم.
منصوری اظهار کرد: حجم کارگر و نیروی انسانی را دوبرابر کنید و روی این پروژه شبانه روزی کار شود.
وی افزود: در پروژه پتروشیمی گچساران یک کار چند ساله در یک سال انجام گرفت، انتظار هست در این پروژه هم به همان شکل کار شود.
منصوری با بیان اینکه سود و منافع کار بخاطر مردم است، اظهار کرد: عوامل اصلی پروژه در اینجا فراهم است، نیروی انسانی مستعدی در اینجا وجود دارد، پیمانکارها از نظر فنی و مدیریتی خبره هستند، منابع مالی نیز فراهم است، عوامل فنی و مهندسی و دانش لازم نیز وجود دارد، بحث زمانبر بودن پروژه باید کمتر شد، زمان باید مدیریت شود، پروژه را اجتماعی ببینید، و به این نکته توجه داشته باشید که وقتی این پروژه به سرانجام برسد بیشتر از ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر در اینجا مشغول به کار می شوند.
وی گفت: عزم دولت بر تکمیل پروژه های نیمه کاره است، تعداد ۸۰۰ نفر نیروی انسانی را دو برابر کنید، و روی این پروژه شبانه روزی کار شود.
درد و دل کارگران با معاون اجرایی رئیس جمهور
یکی از کارگران پتروشیمی دهدشت در حضور معاون اجرایی رئیس جمهور نسبت به عدم پرداخت به موقع حقوق کارگران ابراز گلایه کرد.
نماینده کارگران در حاشیه بازدید معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: حقوق برج دوازده سال ۱۴۰۲ برای کارگران پرداخت نشده، کارفرما حقوق می گیرد کارگر نباید حقوق بگیرد؟
این کارگر گفت: شاید فردا ما را اخراج کنند و بگویند سر کار نیایید.
نشان زاده معاون برنامه ریزی و توسعه کسب و کار هلدینگ خلیج فارس در این خصوص به منصوری توضیح داد که بصورت اتوماتیک حقوق همه افراد در پتروشیمی یک ماه عقب است، ولی الان باید برج ۱۲ پرداخت می شد. نشان زاده در حضور معاون اجرایی رئیس جمهور قول داد که حقوق کارگران به موقع پرداخت شود.
ایران در ۵۰ شاخص اقتصادی مهم روند رو به رشدی دارد
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: کشورمان در ۵۰ شاخص اقتصادی مهم و بخش های مهمی چون تولید، کاهش بیکاری و کنترل تورم روندی رو به رشد و پیشرفت دارد.
محسن منصوری در اجلاسیه سرداران و ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه ابراز امیدواری کرد: با ادامه تلاش های مسوولان و با اتکا بر اعتماد هموطنان آینده بهتری در انتظار کشور خواهد بود.
وی تصریح کرد: با وجود این تلاش ها البته مشکلاتی نیز مانند سختی های معیشتی در کشور وجود دارد که امید داریم با ادامه کار جهادی و تلاش مضاعف مسوولان و دولتمردان شاهد وضعیت بهتری در این زمینه باشیم.
منصوری با یادآوری اینکه همه ابزارها برای پیشرفت و توسعه کشور را در اختیار داریم، تصریح کرد: نیروی انسانی قوی و خلاق از مهمترین سرمایه های ایران اسلامی است که باید به بهترین شکل از آن استفاده شود.
منصوری موقعیت جغرافیایی استراتژیک، منابع زیرزمینی مثل و نفت و گاز را از دیگر سرمایه های کشورمان دانست و با بیان اینکه تا رسیدن به قله توسعه همه جانبه ایران راه طولانی در پیش داریم، تصریح کرد: کشورمان در زمان حاکمیت نظام جمهوری اسلامی دوران جنگ تحمیلی، دوره سازندگی و فتنه های مختلف همچون تحریم را پشت سر گذاشت و از جان گذشتگی شهدا یکی از دلایل اصلی گذر از این دوران سخت بوده است.
معاون اجرایی رییس جمهور تاکید کرد: اخلاص و بصیرت از ویژگی های شهدای والا مقام ایران اسلامی است که باعث شد آنان جان شیرینشان به عنوان بزرگترین گوهر خود را برای دفاع از میهن در طبق اخلاص بگذارند.
وی با اشاره به اینکه شهیدانی همچون هدایت الله طیب که از مردان سرافراز استان کهگیلویه و بویراحمد بوده در یکی از بزرگترین دانشگاه های دنیا تحصیل می کرد، تاکید کرد: هیچ چیزی به جز اخلاص و بصیرت نمیتوانست چنین جوانی را در مسیر ایثار جان برای دفاع از میهن قرار دهد.
معاون اجرایی رییس جمهور با یادآوری بخشی از وصیت شهید هدایت الله طیب، اظهار کرد: این شهید وصیت کرده بود در صورت شهادت او را در زادگاهش دفن کنند تا راه دسترسی این منطقه احداث شود و در دولت سیزدهم این خواسته محقق شد که این وصیت گوشه ای از آینده نگری شهیدان است.
منصوری با یادآوری فرموده رهبر فرزانه انقلاب اسلامی درباره اینکه با وجود شهدا کشورمان نیاز به الگوسازی ندارد خاطرنشان کرد: شهیدان الگوی وطن دوستی و دینداری هستند و حرکت بر مبنای اصول از خودگذشتگی و وطن دوستی از ویژگی های شاخص شهدای والامقام است.
معاون اجرایی رییس جمهور گریزی نیز به تحولات امسال کشورمان به ویژه عملیات وعده صادق زد و افزود: این موفقیت نشات گرفته از فرهنگ شهید و شهادت است.
اجلاسیه سرداران و ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه دوشنبه شب با حضور تعداد پرشماری از شهروندان و مسوولان در شهر دهدشت برگزار شد.
مطالبه مهم استاندار کهگیلویه و بویراحمد از منصوری
کهگیلویه به سرزمین آب های روان و چشمه های خروشان شهرت دارد، سال هاست این سرمایه از شهرستان خارج می شود و ساکنان این دیار در نبود و کمبود آب برای مصارف شرب، صنعت و کشاورزی روزگار می گذرانند. استاندار استان مهمترین مطالبه به حق مردم کهگیلویه را احداث سد آبریز می داند و خواهان احداث این سد است.
به گزارش ایرنا، احداث سد آبریز یکی از دغدغه های اصلی مردم شهرستان های چهارگانه کهگیلویه است که با ساخت آن مشکل کم آبی در این شهرستان ها، آب کشاورزی ، توسعه نیافتگی و بخشی از بیکاری جوانان منطقه مرتفع می شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ساخت سد آبریز را به عنوان مطالبه ای مهم از معاون اجرایی رئیس جمهور در کهگیلویه مطرح کرد و اظهار کرد: این استان دارای ثروتهای فراوانی است. ما ثروتمندانی هستیم که اجازه نداریم برای رفع نیازهایمان دست در جیبخودمان کنیم.
سید علی احمدزاده افزود: مردم کهگیلویه بزرگ یک آرزوی بزرگ و دردی بر دل مانده دارند که آن ساخت سد آبریز است؛ سدی که اگر احداث شود هرساله حدود ۱۰۰ هزار میلیارد ریال به درآمد کشاورزان حومه شرقی کهگیلویه اضافه میشود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: با احداث این سد، دیگر زنها و دختران این استان برای گوجهچینی به استانهای همجوار نمیروند و دیگر شبها دل مردهای خانواده در این راههای طولانی برای یک لقمه نان نمیلرزد، این یک آرزوی بر دل مانده ماست.
احمدزاده ادامه داد: این استان ۱۰ درصد آب کشور را دارد اما سدها برای این استان ساخته نشده است و لب مردم روستاها و زمینهای کشاورزی تشنه است.این در حالی است که ۱۰ درصد آب کشور را داریم و ۱۱ میلیارد متر مکعب آب از این استان خارج میشود.
احمدزاده افزود: حداقل بخشی از این حقآبه را به خود استان بدهید، سد خرسان بخش اعظم آب رودخانه بشار، کبگیان و دامنههای دناست اما آب آن به دیگر استان ها منتقل میشود. حداقل سهم مردم روستاها و زمینهای کشاورزی استان را بدهید.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: این مطالبه اصلی مردم استان است، حقوقی که متعلق به خودمان است اما به آن دسترسی پیدا نکردیم.
احمدزاده ادامه داد: استان ما ابر مخزن نفت و گاز جهان است، این مردم ثروتمندترین مردم دنیا هستند، نباید رفتاری شود که به ما مناطق کم برخوردار یا محروم گفته شود.
وی تصریح کرد: همراه با نماینده کهگیلویه بزرگ برای کلنگزنی پتروشیمی چرام بسیار تلاش کردیم که کلنگزنی آن در سفر دوم رئیسجمهور به تأخیر افتاد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: بهعنوان یک مطالبه عمومی از «آقای منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور » درخواست دارم و مطمئن هستم که کمک خواهید کرد تا کلنگ پتروشیمی چرام بر زمینزده شود تا برای حدود سه هزار و ۵۰۰ جوان اشتغال ایجاد شود، این پروژه بهصورت مستقیم حدود یک هزار شغل ایجاد خواهد کرد.
وی با اشاره به پتروشیمی گچساران، افزود: حدود ۱۷ هزار میلیارد تومان در کمتر از یکسال به پتروشیمی گچساران تزریق شد؛ این پروژه سرعتی گرفت که از ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی به ۹۸ درصد رسید و افتتاح شد.
احمدزاده عنوان کرد: پتروشیمی پلیمر دهدشت به ۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد تا سال آینده به بهرهبرداری برسد.
در حوزه نفت به استقلال کامل رسیده ایم
منصوری در جمع کارگران شرکت نفت گچساران با بیان اینکه دشمن تمام تلاش خود را برای ضربه زدن به کشورمان انجام می دهد گفت: برای ما همه عرصه ها همانند عرصه عاشوراست و جای افتخار می باشد که بعد از گذشت
چند دهه انقلاب هرکجا میدان را به نیروی جوان و متهد و متخصص انقلابی داخلی دادیم پیشرفت کردیم .
منصوری با بیان اینکه بیش از ۶۰ سال از عمر تاسیسات نفتی گچساران می گذرد افزود: با استفاده از دانش متخصصان داخلی صنعت نفت و شرکت های دانش بنیان تاکنون در
ساخت و تعمیر بخشی از قطعات این صنعت به خودکفایی رسیده ایم.
وی افزود: شرکتهای دانش بنیان طی چند سال اخیر مسیر رو به رشد خود را با ساخت، تولید و بومیسازی انواع فناوریها و نوآوری در حوزههای مختلف از جمله صنایع مهم و حیاتی
نفت، گاز و پتروشیمی انجام داده و مسائل بزرگ را مرتفع کرده که این از افتخارات صنعت نفت ،جامعه کارگری و ...است.
معاون اجرایی رئیسجمهور گفت: قبل از دولت سیزدهم کمتر از ۱۰۰ شرکت دانش بنیان با صنعت نفت همکاری داشته اند ولی خوشبختانه هم اکنون تعداد این شرکت ها پنج برابر از گذشته شده است.
منصوری با بیان اینکه خوشبختانه کشور در بخشهای مختلف خودکفا است، افزود: امروز با نگاه در حوزه های مختلف از جمله نفت، گاز میبینیم که ما در تمامی بخشهای این حوزه
با وجود شرکتهای دانشبنیان و نخبگانی که مشغول به کارند خودکفا هستیم.
وی بیان کرد: در کنار این زحمت ها توجه به محیط پیرامونی هم حائز اهمیت می باشد و در صنعت نفت به مسئولیت های اجتماعی هم توجه ویژه ای شده است.
وی با بیان اینکه در پایان به همه کارگران خداقوت و دست مریزاد می گویم گفت: لازم می دانم از طرف رئیس جمهور از، شما کارگران نیز تقدیر و تشکر کنم که برای عزت و سربلندی ایران اسلامی تلاش می کنید.
میدان نفتی گچساران دومین میدان بزرگ نفتی ایران است که در محدوده شهرستان گچساران در استان کهگیلویه و بویراحمد و در فاصله ۲۲۰ کیلومتری جنوب شرقی اهواز قرار دارد.
بیمارستان ۶۴ تختخوابی گچساران نیمه نخست امسال به بهره برداری می رسد
محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور از بیمارستان ۶۴ تختخوابی بعثت گچساران که یکی از طرحهای بر جای مانده از دولت های گذشته است بازدید کرد و گفت: این مرکز درمانی در نیمه نخست سالجاری(هفته دولت ) به بهره برداری خواهد رسید.
وی بر تسریع در روند اجرایی آن تاکید کرد و گفت: دولت نسبت به اجرای طرح های نیمه تمام بویژه در مناطق محروم توجه دارد.
وی بیان کرد: این طرح بهداشتی ۹۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و هم اکنون تجهیزات این بیمارستان خریداری شده است.
منصوری اظهار کرد: برای ساخت یک بیمارستان ۶۴ تختخوابی بیش از هشت هزار متر مربع وسعت در نظر گرفته می شود در حالی که مساحت این طرح بهداشتی ۱۱ هزار متر مربع است و پیش بینی برای ساخت مراکز تصویر برداری از جمله ام آر آی و سی تی اسکن درراین طرح درمانی پیش بینی شده است.
مردم شهرستان گچساران ۱۷ سال است که چشم انتظار بهره برداری بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهدای نفت شهر دوگنبدان هستند در حالی که مسئولین در چند مرحله خبر از بهره برداری از این طرح مهم درمانی را دادند.
معاون اجرایی رئیس جمهور روز دوشنبه به منظور بازدید از پروژه آبرسانی سد کوثر به چهار شهر دهدشت، سوق، چرام و لنده و روستاهای اطراف، پتروشیمی دهدشت، سد کوهبرد، کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت و سخنرانی در جمع کارگران وارد کهگیلویه شد.
محسن منصوری علاوه بر این برنامه ها، در اجلاس گرامیداشت یاد و خاطره ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه نیز شرکت کرد.