به گزارش روز سهشنبه ایرنا، در این نامه که در تارنمای موسسه «از کودکان محافظت کنید» منتشر شد، آمده است: هیچ سازمانی نمیتواند جایگزین آنروا شود و ما برای حمایتهای لجستیکی، مانند تامین سوخت، اطلاعات و ظرفیت توزیع، به ظرفیتهای این سازمان متکی هستیم.
نویسندگان این نامه هشدار دادند: قطع کمک مالی به آنروا تنها منجر به مرگ و میر بیشتر خواهد شد و این در حالی است که دیوان بین المللی دادگستری بر ضرورت جلوگیری از خطر نسل کشی و برآورده ساختن نیازهای انسانی وخیم فلسطینیان تاکید کرده است.
سازمانهای خیریه با اشاره به از سرگیری کمکهای مالی اتحادیه اروپا، فرانسه، آلمان و کانادا به آنروا تصریح کردهاند که انگلیس نیز باید تصمیم مشابهی را اتخاذ کند. آنها در این نامه نوشتهاند: ما به عنوان نمایندگان سازمانهای بشردوستانه از شما میخواهیم که به تعهدات خود در قبال مردم فلسطین عمل کنید و بودجه آنروا را برای نجات جانها و متوقف کردن این فاجعه انسانی احیا کنید.
این نامه از سوی نمایندگان ۲۹ موسسه خیریه شامل آکسفام، انجمن خیریه حضرت فاطمه (س)، موسسه بینالمللی ایج و ولفر اسوسییشن امضاء شده است.
انگلیس از ژانویه گذشته، در پی ادعای بیاساس رژیم صهیونیستی درباره مداخله شماری از کارکنان آنروا در عملیات «طوفان الاقصی» کمکهای مالی خود به این سازمان مهم و حیاتی در کمک رسانی به مردم غزه، قطع کرد.
در پی اتهام رژیم صهیونیستی به آنروا، یک گروه تحقیقات مستقل تشکیل و هفته پیش نتیجه آن منتشر شد. نتایج این تحقیقات نشان دهنده «بی طرفی» این نهاد بین المللی است و می گوید که [رژیم] اسرائیل مدرکی برای ادعاهای خود در مورد برخی از کارکنان این آژانس ارائه نکرده است. این گزارش می افزاید: آنروا همچنان «غیر قابل جایگزین و اجتناب ناپذیر» است.
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد چندی پیش هشدار داد که توقف کمک ها به ارگان اصلی کمکرسانی در غزه در حالی صورت میگیرد که ماهها عملیات نظامی اسرائیل این منطقه را به یک «جهنم بشردوستانه تبدیل کرده است» و ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت آن به غذا، آب و خدمات پزشکی و سرپناه نیاز مبرم پیدا کرده اند.