دکتر حمیدرضا شرکا روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: از این تعداد چهار پرونده تخلف به سازمان نظام پزشکی، ۱۳ پرونده به تعزیرات حکومتی و ۲ پرونده به دادسرا به ارجاع داده شد.
وی افزود: تخلفات مرتبط با کمیسیون ماده ۱۱ به تفکیک پزشکان و دندان پزشکان، اماکن عرضه کننده مواد غذایی و بهداشتی، واحد های تزریقات و پانسمان و مامائی، پیراپزشکی، داروخانه ها، دندان سازان و فروشگاه های تجهیزات پزشکی، بیمارستان ها و درمانگاه های شبانه روزی برای اخذ نظرات کارشناسی به ادارات مربوطه ارجاع می شوند.
شرکا با اشاره به تشدید بازدید از مراکز درمانی زیرپوشش دانشکده علوم پزشکی اسفراین، خاطرنشان کرد: بازدیدهای مستمر از بیمارستانهای عمومی دولتی و غیردولتی، مرکز جراحی محدود و سرپایی، درمانگاه عمومی و تخصصی، مطب دندانپزشکی، مطب پزشک عمومی، مطب پزشک متخصص و فوق تخصص همواره انجام می شود.
وی با اشاره به موافقت با تاسیس ۱۵ مرکز درمانی جدید، گفت: کمیسیون ماده ۲۰ معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی اسفراین بعد از بررسی های لازم و کار کارشناسی موافقت اصولی و بهره برداری ۱۵ مرکز و موسسات پزشکی و پیراپزشکی در شهرستان اعلام کرد.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی اسفراین افزود: کمیسیون ماده ۲۰ کلیه تقاضاهای تاسیس موسسات پزشکی، درمانی، تشخیصی، توانبخشی، پرستاری، گفتار درمانی، رادیولوژی، سی تی اسکن، ام ار آی، مراکز ترک اعتیاد، مراکز مشاوره رژیم درمانی و عینک طبی را بررسی می کند.
شرکا یادآور شد: شهروندان میتوانند شکایات خود در حوزه درمان را از طریق تماس با شماره ۱۹۰ اعلام کنند.
شهرستان ۱۲۰ هزار نفری اسفراین در ۶۰ کیلومتری جنوب شرقی بجنورد دارای یک بیمارستان با ۱۶۸ تخت فعال است.