به گزارش خبرنگار ایرنا، مسعود علیمحمدی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: از سال گذشته چهاردهم اردیبهشت به عنوان روز مریانج برگزیده شد و شروع آن با عنوان سال "شهر سبز" انتخاب شد اما امسال با نام گذاری تولید و مشارکت مردمی، رویکرد رونق اقتصادی را تعیین کردیم.
وی اضافه کرد: امسال توجه ویژه در معرفی هرچه بهتر بازار مبل مریانج در سطوح ملی و فراملی را در دستور کار قرار داده ایم.
علیمحمدی خاطرنشان کرد: امروزه مبل مریانج نه تنها در بین استان های غرب نشین، در کشور عراق نیز بازار ارزآور را ایجاد کرده است.
وی با اشاره به اینکه بازار مبل مریانج اعم از کارگاه های تولیدی و عرضه کالا حدود ۵۰ هکتار وسعت دارد، یادآور شد: بازار مبل این شهر زمینه اشتغال پنج هزار نفر را به صورت مستقیم و غیر مستقیم فراهم کرده است.
شهردار مریانج ادامه داد: امسال همزمان با دومین سالگرد روز مریانج، عنوان "مریانج، شهر کار و تلاش" را برای این مناسبت نام گذاری شده است.
رئیس شورای اسلامی شهر مریانج نیز در این نشست گفت: شهر مریانج از پیشینه تاریخی در حوزه های فرهنگی، مذهبی و کشاورزی برخوردار است و نام گذاری روز مریانج نیز با توجه به جایگاه مهم جغرافیایی این شهر تعیین شده است.
مرتضی مظاهری افزود: نام گذاری سالیانه شهر مریانج در راستای معرفی هرچه بهتر ظرفیت ها و توانمندیهای این شهر است.
وی اضافه کرد: امسال هدف گذاری شورا و شهرداری مریانج توسعه و رونق حوزه اقتصادی بازار مبل مریانج با معرفی هرچه بهتر توانمندی های در حوزه تولید است.
مظاهری اضافه کرد: بازار مبل مریانج توانسته مسیر صادرات را حتی در کشورهای حوزه خلیج فارس ایجاد کند.
وی خاطرنشان کرد: مریانج از ظرفیت های بالقوه در حوزه های کشاورزی، مذهبی و فرهنگی برخوردار است و به طوریکه همه ساله در ماه صفر میزبان ۳۰۰ هزار زائر کربلا هستیم.
مظاهری با اشاره به برنامه های روز مریانج گفت: برگزاری جشنواره بازار مبل، مسابقات ورزشی، جشنواره غذا، جشنواره نقاشی و ده ها برنامه فرهنگی و گردشگری برنامه ریزی شده است.
مَریانَج یکی از شهرهای استان همدان و یکی از شهرهای تابع شهرستان همدان است که در پنج کیلومتری غرب شهر همدان و در جاده همدان – کرمانشاه قرار دارد.