به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، «ریم موسی سلیمان ابوشینار» که پیش از هفتم اکتبر (۱۵مهر) در رشته حقوق بشر در غزه تحصیل میکرد، در گفتوگو با انبیسی نیوز در شهر رفح، جایی که او و خانوادهاش به همراه بیش از یک میلیون نفر دیگر در آستانه حمله زمینی قریب الوقوع رژیم صهیونیستی در آنجا پناه گرفتهاند، گفت: احساس غرور میکنم بخاطر اینکه دانشجویانی هستند که آنچه که ما اکنون احساس میکنیم را درک و از ما حمایت میکنند.
تارنمای شبکه خبری انبیسی نیوز نوشت: وی که حدود ۶ ماه پیش در دانشگاه الاسراء غزه تحصیل میکرد، مصمم بود به نیرویی برای تغییرات مثبت برای جامعه خود تبدیل شود اما رویاهای او پس از شروع حمله اسرائیل به غزه متوقف شد.
ابوشینار ۲۳ ساله، در تمجید از دانشجویان آمریکایی تنها نبود. دانشجویان و کودکان در غزه به تازگی برای ارسال پیام تشکر به این تظاهرکنندگان گرد هم آمده اند و همچنین عباراتی برای سپاسگزاری در کنار چادرهای رفح نوشتهاند.
ابوشینار گفت: دیدن هزاران دانشجوی آمریکایی که اردوگاههایی را برای پایان دادن به جنگ در غزه برپا میکنند و خواستار عاری شدن دانشگاههایشان از [مشارکت در جنگ] اسرائیل و شرکتهایی که از جنگ سود میببرند، هستند، بسیار تاثیرگذار است.
خبر اردوگاهها در دانشگاههای ایالات متحده برای حمایت از مردم غزه و اعتراض به جنگ رژیم صهیونیستی به شمال غزه نیز رسید و «عز لولو» دانشجوی ۲۲ ساله پزشکی، از دانشجویان میخواهد که «به مبارزه برای آنچه درست است، ادامه دهند».
«عبدالله ابوجاسر» دانشجوی ۲۱ ساله روانشناسی بالینی در دانشگاه الاسراء، گفت که از شنیدن اینکه صدها دانشجو در ایالات متحده دستگیر شدهاند، ناراحت شده است.
وی با بیان اینکه «این حق ماست که نسبت به هر چیزی که دوست نداریم، اعتراض کنیم»، تاکید کرد: ما همه برابر هستیم، ما نیز حق تحصیل و زندگی در امنیت را داریم.
ابوجاسر که پیشتر در مصاحبه با انبیسی نیوز ناامیدیاش را پس از دیدن دانشگاه ویران شده خود توصیف کرده بود، گفت که با دیدن تظاهرات در دانشگاههای ایالات متحده امیدی دوباره به انسانیت دارد.
«آیا سلامه» دانشجوی ۲۱ ساله مترجمی زبان انگلیسی که قرار بود بهار امسال، قبل از شروع جنگ از دانشگاه الازهر فارغ التحصیل شود، گفت که امیدوار است تظاهرکنندگان در دانشگاههای ایالات متحده «قوی بمانند و به این اعتراضات ادامه دهند.»
با تداوم حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه، بزرگترین موج فعالیت دانشجویی آمریکا از زمان اعتراضات ضد نژادپرستی در سال ۲۰۲۰ موسوم به جنبش «جان سیاهان اهمیت دارد» در سراسر آمریکا به راه افتاده است.