به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان یزد، " زهیر حاجی حسینی " در نشست با کارشناسان ورزش بانوان ادارات ورزش و جوانان شهرستانها افزود: باید زمینهای فراهم شود تا مربیان بانوان با آسیبهای اجتماعی جامعه آشنا و در کنار پرورش جسم به پرورش روح ورزشکاران بپردازند و باشگاهها و محیطهای ورزشی محلی امن برای دختران و بانوان باشد.
وی با تبریک روز معلم ادامه داد: واقعیت این است که جایگاه اجتماعی زنان در جامعه جایگاه تاثیرگذاری است و در پیشرفت بخشهای مختلف دارای نقش موثری هستند و به همین جهت دشمن بانوان و دختران کشور را نشانه رفته و به دنبال ضربه زدن به این قشر مهم جامعه است.
این مسئول بیان کرد: یکی از موارد ضروری و مورد نیاز برای پیشگیری و کاهش آسیبهای اجتماعی میان مردم به خصوص نسل جوان ورزش و توسعه فرهنگ ورزش در جامعه است که بانوان با نفوذی که بر دیگر اعضای خانواده دارند میتوانند نقش اصلی را در این حوزه ایفا کنند.
حاجی حسینی بیان داشت: در سال جدید باید بر مدل سازی و بومی سازی توسعه ورزش بانوان در استان ترسیم و همسو با مسائل فرهنگی برنامهها اجرایی شود و آسیبهای جدی و پر مخاطرهای در کمین بانوان و به ویژه بانوان ورزشکار است که باید با آگاه سازی بانوان از خطرات احتمالی جلوگیری شود.
وی اضافه کرد: باورپذیری اصل و رکن طرح ریزی و اجرای هر طرح و برنامهای است و برای بهبود اوضاع ورزش به ویژه ورزش بانوان نیاز داریم که باورها را در بین افراد اصلاح کنیم و نباید تنها به طرحهای ملی و تکلیفی بسنده کرد بلکه باید با برنامهریزی برنامههای علمی و کارشناسی شده برای توسعه ورزش بانوان گام برداشت.
در پایان از کارشناسان ورزش بانوان ادارات ورزش و جوانان شهرستانها تجلیل به عمل آمد.
استان یزد بیش از ۶۰ هزار ورزشکار بیمه شده دارد که حدود نیمی از آنها بانوان هستند.