به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام ستاد انتخابات کشور، ۲۴۵ منتخب در انتخابات یازدهم اسفندماه به مجلس شورای اسلامی راه یافتند و در ۲۱ حوزه انتخابیه، ۴۵ کرسی برای تعیین نمایندگان خانه ملت به دور دوم راه یافتند.
در مجموع ۹۰ نامزد انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، رقابت خود را از بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشتماه ۱۴۰۳ برای کسب ۴۵ کرسی با یکدیگر آغاز کردند که ملایر نیز یکی از حوزههای انتخابیه کشور است که انتخابات آن به دور دوم کشیده شد و ۲ نامزد برای کسب دومین کرسی نمایندگی با هم رقابت میکنند.
در دور نخست انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که یازدهم اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار شد، حجت الاسلام «احد آزادیخواه» با کسب ۲۲ هزار و ۸۹۷ رای ماخوذه از مجموع ۸۸ هزار و ۲۵۵ رای ماخوذه صحیح، به عنوان منتخب اول حوزه انتخابیه ملایر به مجلس راه یافت، وی سابقه ۲ دوره نمایندگی در دوره دهم و یازدهم را در مجلس شورای اسلامی دارد.
ملایر یکی از شهرستانهایی است که در تمام دورههای برگزاری انتخابات فضای پر شور و گرم انتخاباتی در آن به نمایش درآمده است، این روزها نیز با آغاز تبلیغات نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، شاهد فضای پرشوری در این شهرستان هستیم.
تبلیغات دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با دستور ستاد انتخابات کشور از بامداد سیزدهم اردیبهشت آغاز شد تا در این کارزار انتخاباتی و تلاش کاندیداها برای معرفی خود، تکلیف دومین کرسی نمایندگی در حوزه انتخابیه ملایر و سایر حوزهها مشخص شود.
با تبلیغات نامزدهای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در دور دوم ، ملایر چهره دیگری به خود گرفته و حامیان و طرفداران کاندیداها در تلاش هستند معرفی کاملی از کاندیدای مورد نظر خود داشته باشند و ستادها برنامههای مختلفی همچون برپایی سخنرانیها و حضور در بین مردم را پیشبینی کردهاند.
«حسین احمدی» ۱۶ هزار و ۶۸۷ رأی و «احمد آریائینژاد» ۱۶ هزار و ۶۱۲ رای کسب کردند و به عنوان نفرات دوم و سوم و با اختلاف ۷۵ رای به مرحله دوم راه یافتند، حالا با کلید خوردن آغاز رسمی تبلیغات انتخابات دوازدهمین دوره مجلس از بامداد پنجشنبه، آنها تنها چندروز مهلت دارند تا برای کسب رای و معرفی هر چه بیشتر خود تلاش کنند.
پیش از این انتخابات ملایر در دوره هشتم و نهم مجلس نیز به دور کشیده شده بود و این شهرستان سابقه برگزاری چندین دوره انتخابات در مرحله دوم را در کارنامه خود دارد.
این نکته قابل ذکر در رابطه با انتخابات دور دوم مجلس در ملایر این است که «حسین احمدی» که برای نخستین بار است وارد کارزار انتخاباتی مجلس شورای اسلامی میشود؛ در این دوره از انتخابات موفق شد از بین ۶۳ داوطلب، به عنوان نفر دوم بیشترین آراء را کسب کند، از طرفی «احمد آریایینژاد» که سابقه یک دوره مجلس شورای اسلامی در دوره نهم را در پرونده خود دارد و چندین دوره در انتخابات مجلس شرکت کرده، بعد از نفر دوم، بیشترین آراء را برای خود کسب کرد و نفر سوم شد و رقابت میلیمتری را بین این ۲ برای راهیابی به مجلس شاهد بوده و هستیم.
حالا «حسین احمدی» و «احمد آریایینژاد» همچون دور نخست رقابت تنگاتنگی با هم دارند، کارزاری سخت که حامیان آنها را به تلاش و تکاپو واداشته تا در مهلت یک هفتهای تبلیغات انتخابات، یک کرسی بهارستان را از آنِ خود کنند.
ملایر در دور نخست پیروزی خوبی را در تاریخ انتخابات خود ثبت و ضبط کرد و با تلاش عوامل اجرایی و دستاندرکاران، انتخاباتی پرشور، رقابتی، سالم و با حضور حداکثری مردم و سلایق مختلف رقم زد که انتظار می رود در دور دوم نیز چنین باشد.
پیشبینی ۱۶۷ شعبه اخذ رای در ملایر
در همین رابطه معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: تعیین تلکیف کرسی دوم مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه ملایر به دور دوم کشیده شد.
«سلمان اسماعیلی» افزود: تمامی مقدمات لازم برای برگزاری انتخاباتی پرشکوه، سالم، امن و رقابتی در این شهرستان فراهم شده و هماهنگی بسیار خوبی بین مجریان، ناظران و سایر دست اندرکاران مرتبط در شهرستان، استان و کشور پیشبینی شده است.
وی با بیان اینکه از بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت، فعالیت تبلیغاتی ۲ نامزد دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در این شهرستان آغاز شده، ادامه داد: کاندیداها فرصت دارند به مدت یک هفته تبلیغات خود را به صورت قانونی انجام دهند و مهلت تبلیغات ساعت هشت صبح روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت به پایان میرسد.
فرماندار ویژه ملایر بیان کرد: هماهنگی بسیار خوبی در این حوزه انتخابیه وجود دارد و آموزشهای لازم برای عوامل اجرایی و پیشبینی ساز و کارهای لازم انجام شده و کارها به خوبی در حال پیشروی است.
اسماعیلی گفت: در مجموع در دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۶۷ حوزه اخذ رای در این شهرستان پیشبینی شده است که از این تعداد ۱۰۱ شعبه ثابت و ۶۶ شعبه سیار است و مردم دسترسی خوبی برای حضور در پای صندوقهای رای دارند.
تبلیغات کاندیداهای ملایر در ۳۳ نقطه
وی ادامه داد: انتخابات حوزه انتخابیه ملایر در مرحله دوم همانند مرحله اول تمام الکترونیک است و مردم میتوانند با آموزشهایی که در مرحله نخست ارایه شد، پای صندوقهای رای حاضر شوند و نگرانی در این زمینه نداشته باشند.
فرماندار ویژه ملایر یادآور شد: برای تبلیغات قانونی کاندیداهای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در مرحله دوم، ۳۳ نقطه در سطح این شهرستان پیشبینی شده است.
اسماعیلی گفت: مردم میتوانند با حضور حداکثری خود در پای صندوقهای رای افتخار دیگری برای کشور، استان و شهرستان ملایر رقم بزنند و همانند دور نخست شاهد حضور حداکثری مردم در عرصه دیگری از انتخابات خواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد: از مردم دعوت میکنیم همانند انتخابات یازدهم اسفندماه، ۲۱ اردیبهشت ماه نیز به صورت حداکثری و پرشور، پای صندوقهای رای حاضر شوند و با انتخاب اصلح خود، گام بزرگی برای رشد و اعتلای این شهرستان برداریم.
به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام ستاد انتخابات کشور، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در مرحله دوم در هشت حوزه انتخابیه ملایر، تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرمآباد و قائمشهر به صورت تمام الکترونیکی برگزار میشود.
شهرستان ملایر با جمعیتی بیش از ۳۰۰ هزار نفر دارای ۲ کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است.