به گزارش بامداد شنبه ایرنا به نقل از آناتولی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا حملات غیرقانونی شهرکنشینان اسرائیلی به کاروان کمکهای بشردوستانه ارسال شده از سوی اردن که در حال حرکت به سمت غزه بودند را به شدت محکوم کرد.
بورل در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: من حمله شهرکنشینان به کاروان اردنی که در حال حمل کمکهای بشردوستانه به غزه بودند را به شدت محکوم کرده و با اردن اعلام همبستگی میکنم.
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با بیان اینکه رژیم صهیونیستی باید شرایط ارسال ایمن کمکهای بشردوستانه به غزه را فراهم کند، افزود: این نفرتانگیز است که افرادی که چیزی کم ندارند، مانع رسیدن غذا به نیازمندان شوند.
به نوشته آناتولی، وزارت خارجه اردن روز چهارشنبه در بیانیهای اعلام کرد که شهرکنشینان اسرائیلی به ۲ کاروان کمکرسانی که از اردن به سمت غزه در حرکت بودند، حمله کردند.
در بیانیه این وزارتخانه آمده است: ۲ کاروان کمکهای اردنی که مواد غذایی، آرد و سایر کمکهای بشردوستانه را به نوار غزه حمل میکردند، مورد حمله شهرکنشینان (اسرائیلی) قرار گرفتند.
این کاروانهای کمکرسانی، اولین محموله بزرگ از اردن به گذرگاه اریز بود که پس از ماهها فشار از سوی ایالات متحده، برای اولین بار بعد از ۷ اکتبر (۱۵ مهر) از سوی رژیم صهیونیستی بازگشایی شده است.
به گزارش ایرنا، وزارت خارجه و امور مهاجران اردن روز چهارشنبه حمله شهرکنشینان صهیونیست به ۲ کاروان امدادرسانی اردن به نوار غزه را محکوم کرد.
وزارت خارجه و امور مهاجران اردن ضمن محکوم کردن حمله شهرکنشینان صهیونیست به ۲ کاروان امدادرسانی این کشور به غزه، رژیم صهیونیستی را مسئول این حمله دانست.
«سفیان القضاة» سخنگوی رسمی وزارت خارجه اردن گفت که حمله شهرکنشینان صهیونیست به کاروانهای امدادرسانی حامل مواد غذایی و خوراکی برای نوار غزه و شکست مسئولان این رژیم در حمایت از امدادرسانی، همه ادعاهای کابینه رژیم اسرائیل و تعهدات آن برای حمایت از کاروانها را از بین برد.
وی مقامات رژیم صهیونیستی را مسئول کامل این جنایت دانست و جامعه جهانی را به اتخاذ موضع بینالمللی روشن در خصوص محکومیت این جنایت و ملزم کردن این رژیم به پایبندی به تعهدات قانونی خود و تأمین امنیت کاروانهای امدادرسانی، فراخواند.
پس از گذشت ۲۱۰ روز از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبهروز بیشتر در بحرانهای داخلی و خارجی خود فرو میرود.
رژیم اشغالگر طی این مدت دستاوردی غیر از قتلعام، ویرانی، جنایتهای جنگی، نقض قوانین بینالمللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.
رژیم صهیونیستی این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از ۲۱۰ روز نتوانسته گروههای مقاومت را در یک منطقه کوچک که سالها در محاصره بوده، به تسلیم وا دارد و حتی همراهی افکار عمومی جهانی را به خاطر ارتکاب جنایتهای آشکار در غزه، از دست داده است.