تهران- ایرنا- یک مقام آمریکایی مدعی شد که در روند مذاکرات درباره برقراری آتش‌بس در غزه و آزادی اسرای اسرائیلی که در پایتخت مصر در حال برگزاری است، پیشرفت‌هایی حاصل شده است.

به گزارش بامداد شنبه ایرنا به نقل از رویترز، این مقام آمریکایی که خواست نامش فاش نشود، مدعی شد که اگرچه پیشرفت‌هایی در این مذاکرات به دست آمده اما دولت آمریکا هنوز منتظر رسیدن اخبار بیشتر در این خصوص است.

به گزارش ایرنا، عزت الرشق یکی از اعضای ارشد جنبش حماس پیش تر در اظهاراتی تأکید کرد که حماس تاکنون هیچ پاسخی به جوابیه رژیم صهیونیستی درباره مذاکره برای تبادل اسرا نداده و همچنان در حال بررسی این جوابیه است.

همچنین یوسف حمدان یکی از رهبران جنبش حماس نیز در تشریح آخرین وضعیت مذاکرات مربوط به توافق مبادله اسیران، از تن دادن تل آویو به برخی خواسته‌های مقاومت خبر داده است.

هیات مذاکره کننده رژیم صهیونیستی با حماس نیز پیش تر گفته است که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم در مسیر توافق آتش‌ بس غزه سنگ‌اندازی می‌کند.

اعضای تیم مذاکره کننده رژیم صهیونیستی با حماس تاکید می‌کنند که ۲ ماه پیش امکان دستیابی به توافق آتش بس در غزه و مبادله اسرا وجود داشت اما نتانیاهو به سخنان و خواسته‌های آنها گوش نداده و در این مدت شماری دیگر از اسرای اسرائیلی در غزه کشته شده‌اند.

اما منابع خبری جمعه شب گزارش دادند که رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) برای گفت وگو درباره جنگ غزه ساعتی پیش وارد قاهره پایتخت مصر شده است.

یک مقام امنیتی مصر اعلام کرد که ویلیام برنز رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا قرار است در سفر به مصر در خصوص جنگ غزه و توافق تبادل اسرا گفت‌ وگو کند.

در همین رابطه باراک راوید خبرنگار وبگاه عبری زبان واللا، نیز گفت: سفر رئیس سیا به قاهره نشان دهنده فشاری است که دولت جو بایدن برای دستیابی به توافق در اسرع وقت در جریان مذاکرات قاهره تحت آن قرار دارد.

این در حالی است که رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز جمعه شب گزارش دادند که مقامات این رژیم به سفر رئیس سیا به قاهره برای گفت وگو درباره جنگ غزه و توافق تبادل اسرا با حماس اعتراض کردند.

بر اساس این گزارش، اعضای کابینه رژیم صهیونیستی گفته‌اند که سفر ویلیام برنز به قاهره پیش از پاسخ حماس به پیشنهاد آتش بس مصر، صحیح نیست.

پس از گذشت ۲۱۰ روز از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.

رژیم اشغالگر طی این مدت دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

رژیم صهیونیستی این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از ۲۱۰ روز نتوانسته گروه‌های مقاومت را در یک منطقه کوچک که سال‌ها در محاصره بوده، به تسلیم وا دارد و حتی همراهی افکار عمومی جهانی را به‌ خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در غزه، از دست داده است.