به گزارش بامداد شنبه ایرنا، در این گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس آمده است: این مقامها که مجاز به اظهار نظر علنی نبودند و با این شرط که نامشان فاش نشود قبول کردند تا درباره این موضوع حساس صحبت کنند، گفتند که طرح تفصیلی اسرائیلیها، دیدگاه دولت ایالات متحده مبنی بر اینکه پیشبرد عملیات نظامی در رفح باعث به خطر افتادن جان تعداد زیادی از غیرنظامیان بیگناه فلسطینی خواهد شد را تغییر نداده است.
بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی، علیرغم هشدارهای جو بایدن رئیسجمهور آمریکا و دیگر مقامها غربی مبنی بر اینکه حمله به رفح، منجر به افزایش وحشتناک آمار تلفات غیرنظامیان و وخیمتر شدن بحران انسانی در غزه خواهد شد، پافشاری کرده است که در هر صورت، عملیات نظامی را در رفح انجام دهد.
به گزارش ایرنا، کارین ژان پییر سخنگوی کاخ سفید روز جمعه (به وقت محلی) در جریان نشست مطبوعاتی خود مدعی شد که واشنگتن نگران حمله احتمالی زمینی بزرگ رژیم صهیونیستی به رفح است.
سخنگوی کاخ سفید درباره گزارشها درخصوص حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به رفح، ادعا کرد: اگرچه ما طرح جامعی از (رژیم) اسرائیل در مورد عملیات نظامی در رفح در جنوب نوار غزه ندیدهایم اما نگرانیهای خود را در مورد حمله احتمالی زمینی بزرگ در رفح ابراز کردهایم.
ژان پییر در ادامه افزود: ما به صورت شبانهروزی برای دستیابی به توافق آتشبس و بازگشت اسرا کار میکنیم.
سخنگوی کاخ سفید در ادامه مدعی شد: یک میلیون و ۵۰۰ هزار فلسطینی در رفح هستند که باید از آنها محافظت شود.
ژان پییر در ادامه با بیان اینکه ما با تحقیقات دادگاه بینالمللی کیفری در مورد مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی مخالف هستیم، ادعا کرد: به اعتقاد ما این دادگاه صلاحیت رسیدگی به این موضوع را ندارد.
ینس لارک سخنگوی دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در غزه جمعه شب هشدار داد که هرگونه عملیات نظامی در رفح عواقب فاجعه باری خواهد داشت.
سخنگوی دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در غزه در گفت وگو با الجزیره با تاکید براینکه هرگونه عملیات نظامی در رفح عواقب فاجعه باری خواهد داشت، گفت: ما در حال تلاش برای گسترش دسترسی بشردوستانه به رفح هستیم.
وی همچنین به محدودیتها در ارسال کمکهای بشردوستانه به غزه اشاره کرد و افزود: ممانعت از دسترسی به کمکها، فاجعه انسانی در غزه را تشدید میکند.
این مقام سازمان ملل متحد در ادامه با تاکید بر اینکه این نهاد هرگز در تخلیه اجباری در رفح شرکت نخواهد کرد، گفت: هم اکنون نیاز فوری به تلاش بیشتر برای کمک رسانی به غزه وجود دارد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر کودکان غزه از سوء تغذیه رنج میبرند و از نیازهای اولیه خود محروم هستند.
پس از گذشت ۲۱۰ روز از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبهروز بیشتر در بحرانهای داخلی و خارجی خود فرو میرود.
رژیم اشغالگر طی این مدت دستاوردی غیر از قتلعام، ویرانی، جنایتهای جنگی، نقض قوانین بینالمللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.
رژیم صهیونیستی این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از ۲۱۰ روز نتوانسته گروههای مقاومت را در یک منطقه کوچک که سالها در محاصره بوده، به تسلیم وا دارد و حتی همراهی افکار عمومی جهانی را به خاطر ارتکاب جنایتهای آشکار در غزه، از دست داده است.