"شهاب شهبازی" در گفت و گو با ایرنا، اظهار کرد: طرح سند آمایش سرزمین در حوزه ورزش در نقاط مختلف کشور یکی از موضوعات اساسی در وزارت ورزش و جوانان است که با جدیت در حال پیگیری است.
وی با بیان اینکه هدف از تدوین و اجرای سند آمایش سرزمین ورزش در راستای ایجاد عدالت ورزشی در نقاط مختلف کشور است، ابراز کرد: دولت سیزدهم اهتمام ویژه ای به تکمیل و تدوین اجرای این سند در راستای تقویت و ایجاد زیرساخت های ورزشی متناسب با رشته های ورزشی پرطرفدار و با استعداد مناطق مختلف دارد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان ایلام با تاکید بر اینکه هدف از اجرای این طرح، عینیت بخشی به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در راستای تحقق"ورزش قوی، ایران قوی" است، گفت: در این سند، تمام اماکن ورزشی، تفریحی، باشگاه ها و زیرساخت های مربوط به حوزه ورزش و رشته های روزشی با استعداد و پرطرفدار هر منطقه شناسایی و مورد ارزیابی قرار می گیرد.
شهبازی ضرورت تجمیع و استفاده بهینه از امکانات، ظرفیتها و اماکن ورزشی سازمانها و نهادهای مختلف به منظور افزایش بهرهوری و صرفهجویی در بودجه و اعتبارات را از دیگر مزایای تدوین سند آمایش سرزمین ورزش استان برشمرد و گفت: در این سند همچنین رشتههای ورزشی مستعد هر منطقه شناسایی و برای تقویت این رشته های برنامه ریزی می شود.
وی با تاکید بر اینکه با اجرای این سند در واقع یک سیاستگذاری واحد در حوزه ورزش و اعتبارات ورزشی ایجاد خواهد شد، تصریح کرد: بر این اساس یک وحدت رویه برای ذینفعان(ورزشکاران) در راستای توسعه و تقویت ورزش قهرمانی و همکانی در سطح جامعه ایجاد خواهد شد.
به گزارش ایرنا، ۳۷ هزار ۶۰۰ ورزشگار سازمان یافته در استان ایلام فعالیت دارند.
۳۶۴ هیئت ورزشی در رشته های مختلف ورزشی در استان ایلام فعال است.
۱۰۴ سازمان مردم نهاد در حوزه ورزش و جوانان با محوریت جوانان در ایلام فعالیت دارند.