به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد علی سرحدی روز یکشنبه در آیین اختتامیه طرح سفیران سلامت دانشآموزی چابهار اظهار کرد: دانش آموزان به عنوان سفیر سلامت مدرسهها، باید با یادگیری مفاهیم بهداشتی و آموزش نحوه انتقال این مفاهیم به همکلاسیها، خانواده و دوستان، ترویج کننده اصول سلامتی شوند.
وی تاکید کرد: دانشآموزان سفیر برای ایفاگری نقش موثر در ارتقای بهداشت و سلامتی در مدارس باید هم خود آگاه و هم آگاهی خود را نشر دهند و به عنوان یک شهروند مطلوب در حوزه سلامت فعال شوند.
مدیرآموزش وپرورش منطقه آزاد چابهار ادامه داد: سفیران سلامت دانش آموزی در مدارسی که مربی بهداشت دارند، آموزشهای مهارتی و کاربردی بهداشت فردی، تغذیه سالم و محیط زیست سالم را از مراقبان یا رابطان سلامت مدرسه دریافت میکنند و موظف به آموزش این مهارتها به دستکم ۱۰ نفر از همسالان خود هستند.
سرحدی افزود: همه دانش آموزان به صورت چرخشی این فرصت را دارند که به عنوان سفیر سلامت شناخته شوند و مهارتهای بهداشتی را تمرین و در سطح مدرسه خود عملیاتی کنند.
وی عنوان کرد: هدف از جشنواره سفیران سلامت این است که دانش آموزان بتوانند مهارتهای فردی را در قالب مهارتهای هنری آموزش ببینند چرا که به طور حتم اثرگذاری مطلوبی در مهارتهای فردی و انتخاب سبک زندگی سالم دارد.
مدیر آموزش و پرورش چابهار یادآور شد: کرونا نشان داد که نقطه آغاز آموزش و پرورش سلامت است و اگر سلامت نباشد کلاس آموزشی هم وجود نخواهد داشت.