تهران- ایرنا- مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به اجرای ۲۲۲ طرح عمرانی و سرمایه‌گذاری، گفت: ایجاد درآمد پایدار یکی از مهمترین برنامه‌ها و اولویت سازمان است.

حجت الاسلام محمد نوروزپور در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا اظهار داشت: علاوه بر استفاده از نذورات مردمی در بقاع متبرکه از درآمدهای دیگر هم برای ایجاد درآمد پایدار استفاده می‌کنیم؛ در این ارتباط برای ایجاد نقش در تولید با مشارکت مردم نیز ۲۲۲ پروژه عمرانی و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف را به انجام رسانده‌ایم.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار داشت: دامداری، دامپروری، انرژی خورشیدی، باغداری از جمله حوزه های سرمایه گذاری سازمان اوقاف است؛ استفاده از درآمدهای بقاع متبرکه و ظرفیت خیرین و موقوفاتی که می توان در بقاع هزبنه کرد از جمله طرحهای در دست اقدام است.

وی با تاکید بر اینکه هم اکنون ۲۶۵ طرح در حوزه های مختلف با هدف تولید و اشتغال در دست اقدام داریم، اظهار داشت: اجرای این پروژه با هدف ایجاد درآمد پایدار برای بقاع متبرکه در حال انجام است.

نوروزپور در پاسخ به این سوال که برای ترویج فرهنگ وقف چه اقدامی انجام داده‌اید، گفت: ارائه دستاوردهای وقف به مردم بهترین روش برای ترویج فرهنگ وقف است زیرا به هر میزان مردم با آثار و برکات موقوفات آشنا شوند با همان میزان نیز سبب جذب مردم برای وقف می‌شود.

نوروزپور اظهار داشت: گاهی از آثار و برکات وقف سبب تشویق و ترغیب مردم برای وقف‌های جدید می‌شود که به امید طی چند سال اخیر تاکنون مردم در حوزه‌های مختلف اقتصادی، تولید، ایجاد اشتغال و غیره نقش بسزایی ایفا کرده‌اند.

وی با بیان اینکه سازمان اوقاف طی چند سال اخیر به سمت تولید محصولات مورد نیاز مردم نیز حرکت خود را آغاز کرده است، گفت: در این خصوص حمایت اوقاف از شرکت های دانش بنیان نقش بسزایی داشته است، برای جذب خیرین، سازمان اوقاف برنامه های فرهنگی مناسبی در صدا و سیما، «رایانه سپهر» (فضای مجازی)، رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها به انجام رسانده است.