کاپیتان حسین شجاعی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برقراری پروازهای داخلی و خارجی از فرودگاه بینالمللی شهدای سمنان از طریق رایزنی با شرکتهای هواپیمایی در دست پیگیری است.
وی ادامه داد: باند فرودگاه سمنان از مجهزترین و بهروزترین فرودگاههای کشور است که ظرفیت فرود هواپیماهای غولپیکر از جمله ایرباس ۳۲۰ را دارد.
مدیر فرودگاه بینالمللی شهدای سمنان اظهار کرد: این فرودگاه گ جزو نزدیک به ۳۰ فرودگاه کشور دارای مرز هوایی و پرواز بینالمللی است و اولین پرواز بینالمللی به مقصد عتبات عالیات از فرودگاه سمنان با هواپیمای ایرباس ۳۲۰ از باند این فرودگاه بود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، نخستین پرواز بینالمللی از فرودگاه بینالمللی شهدای سمنان به مقصد نجف اشرف با ۱۰۰ درصد ظرفیت هواپیمای ایرباس ۳۲۰ روز دهم شهریور ۱۴۰۲ با حضور زائران اربعین انجام شد.
فرودگاه مرکز استان سمنان در ۱۰ کیلومتری جاده سمنان - مشهد واقع شده است و سابقه تاسیس آن به سال ۱۳۵۵ بر می گردد.
طبق گزارشها، از سال ۱۳۹۴ تا کنون بیش از یکهزار و ۲۰۰ میلیارد ریال برای ساخت و تجهیز فرودگاه سمنان هزینه شده و جزو فرودگاههای بینالمللی کشور است که ظرفیت خوبی برای توسعه این شهر و استان محسوب میشود.
وسعت مجموعه فرودگاه سمنان در ابتدا ۲۶۰ هکتار بود که به ۳۷۰ هکتار افزایش یافت و دارای باند فرودگاهی به طول سه هزار و ۱۰۰ متر است که چهاردهم آبان ۹۸ نخستین پرواز هواپیمای مسافربری از نوع Atr ۷۲ به شماره پرواز ۳۴۶۶ و ظرفیت ۶۵ نفر از فرودگاه سمنان به مقصد مشهد مقدس انجام شد و در اسفند ماه همان سال با شیوع کرونا پروازها در این فرودگاه لغو شد و این سرمایهگذاری عظیم بعد از مدتها وفقه در بهرهگیری به همت دولت سیزدهم فعال و نخستین پرواز بینالمللی به مقصد نجف اشرف در شهریور ۱۴۰۲ برقرار شد و از آن زمان تا کنون غیرفعال است.