داود گودرزی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا درخصوص افزایش موش های موذی در پایتخت و راه های مقابله با آن، افزود: نمی توان موش های موذی را به طور کامل ریشه کن کرد چرا که این حیوان زاد و ولد زیادی دارد، بسیار باهوش است و از سوی دیگر خود را با هر نوع شرایط محیطی به سرعت خود وفق می دهد.
گودرزی ادامه داد: موش ها هیچگاه به نقطه صفر زاد و ولد نمی رسند و هیچ کجای دنیا هم نتوانسته ادعا کند که زاد و ولد را به طور کامل متوقف و وجود موش را ریشه کن کرده است اما می توان تعداد و زاد و ولد آن ها را کنترل کنیم تا زیادتر نشوند.
گودرزی درخصوص نحوه کنترل موش های شهری تهران هم گفت: در قراردادهای جدید از موادغیرسمی دانش بنیان تولید داخل استفاده می کنیم و طی سه ماه آینده امیدواریم نتیجه آن را در سطح شهر مشاهده کنیم.
وی با تقدیر از همکاری مردم برای تماس با سامانه ۱۳۷ برای موضوع موش و طرح شکایت در این مورد تاکید کرد: نتیجه کار ما در تعداد تماس و شکایات مردم درخصوص موش ها با سامانه ۱۳۷ مشخص می شود.
گودرزی در عین حال از شهروندان درخواست کرد که از ریختن پسماندهای خانگی و پسماند غذاها برای حیوانات شهری خودداری کنند تا تعداد موش ها کاهش یابد.
وی با بیان اینکه آماری از تعداد دقیق موش های شهر تهران نداریم، گفت: از مرکز مطالعات شهرداری تهران و ۲ دانشگاه خواسته ایم این کار را انجام دهند و قراردادی هم در این مورد منعقد شده است گو اینکه قبلا این کار انجام شده بود اما نتوانسته بودند، تعداد دقیق را مشخص کنند.
مدیرکنترل حیوانات مضر شهری تاکید کرد: استفاده از تفنگ بادی و تله های انفجاری برای از بین بردن موشها منسوخ شده است و حتی برخی شهروندان برای استفاده از اسلحه به منظور از بین موش ها به ما انتقاد می کردند که دیگر ما از این روش استفاده نمی کنیم.
گودرزی گفت: ما از ۲ راهکار فیزیکی و شیمیایی برای کنترل موش ها استفاده می کنیم که در روش فیزیکی تفنگ را حذف کردیم و بجای آن از تله های چسبی، بستن منافذ شهری و سرپوش های یک طرفه روی راه آب ها استفاده کنیم.
وی یادآور شد: در روش شیمیایی نیز استفاده از مواد غیر سمی دانش بنیان تولید داخل در دستور کار قرار داده ایم که امیدواریم تا سه ماه آینده نتایج آن را ببینیم.