به گزارش ایرنا، قاسم غریبآبادی روز دوشنبه در نشست خبری اظهار کرد: شعار هلال احمر بیطرفی است و فارغ از قومیت، ملیت و مذهب به مردم خدمترسانی میکند.
وی زحمات خبرنگاران در اطلاعرسانی، ارائه آمار و عملکرد دستگاهها به مردم و تنویر افکار عمومی را قابل تقدیر دانست و افزود: در حادثه یسنا، عدهای بهدنبال ایجاد تنش در فضای مجازی بودند تا خدمات دستگاههای امدادرسانی و دیگر دستگاهها را زیر سوال ببرند اما نقشآفرینی خوب اصحاب رسانه و پوشش مطلوب اخبار این حادثه، ضمن تبیین صحیح موضوع، فضا را از دست سوءاستفادهکنندگان خارج کرد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان با بیان اینکه یکی از داوطلبان هلال احمر موفق به پیدا کردن یسنا شد، بیان کرد: کسانی که یسنا را ربوده بودند کودک را طوری در میانه مزارع کلزا رها کردند که به خوبی دیده نمیشد و اگر جستوجوی هوایی نبود شاید بهراحتی پیدا نمیشد.
غریبآبادی اضافه کرد: ربایندگان یسنا، با احتمال اینکه کودک خردسال زنده نمیماند او را در مزارع کلزا رها کردند تا فوت او را به کوتاهی امدادگران ارتباط دهند و رد پای خود را پاک کنند اما آخرین جستوجو و پرواز کایتسوار هلال احمر بر فراز آسمان، آنان را ناکام گذاشت و نه تنها خانواده یسنا بلکه دل یک ملت را شاد کرد.
وی با بیان اینکه ۲ ساعت پس از رها کردن کودک توسط ربایندگان در مزرعه کلزا، موفق به پیدا کردن او شدیم، گفت: آن روز عدهای به دنبال توقف جستوجو بودند اما پیشنهاد دادیم ۷۲ ساعت دیگر به جستوجو ادامه دهیم و خوشبختانه این تصمیم، نتیجه خوبی به همراه داشت.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان با بیان اینکه جستوجو یسنا مهمترین عملیات ما در سال جاری بود، گفت: در این حادثه هیچ کوتاهی از سوی امدادگران هلال احمر اتفاق نیفتاد و با تلاش شبانهروزی هلال احمر، نیروهای مردمی و دیگر دستگاهها این کودک خردسال به آغوش خانواده برگشت.
«یسنا» کودک کلالهای است که یکشنبه هفته گذشته مفقود شد و پس از چند روز جستجو، پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت در سلامت کامل پیدا شد.
غریبآبادی همچنین از برگزاری ۲۲۸ برنامه به مناسبت هفته هلال احمر در گلستان خبر داد و یادآور شد: از این تعداد، ۳۰ برنامه به صورت متمرکز استانی برگزار خواهد شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان با اشاره به اینکه تاکنون ۳۵۰ خانه هلال در گلستان افتتاح شده است، خاطرنشان کرد: نقش خانه هلال در پیدا شدن یسنا پررنگ بود و بسیاری از نیروهای مردمی در حادثه یسنا از طریق خانه هلال ساماندهی شدند.
غریبآبادی با بیان اینکه پس از رایزنیهای انجامشده در گمیشان، مراوهتپه و گالیکش شعبه هلالاحمر تاسیس شده است، گفت: در حال حاضر ۱۳ شهرستان گلستان دارای شعبه هلالاحمر هستند و رامیان تنها شهرستان بدون شعبه هلال احمر است.
وی افزود: با راهاندازی شعبه هلال احمر رامیان، گلستان تنها استان در کشور خواهد بود که تمامی شهرستانهای آن از هلال احمر برخوردار است و مردم سراسر استان در بحرانها و حوادث میتوانند از امدادرسانی هلال احمر بهرهمند شوند.
وی با بیان اینکه معاونت جوانان هلال احمر گلستان پارسال در جذب اعضای جدید به رتبه دوم دست پیدا کرد، افزود: با جذب ۱۵ هزار عضو جدید، آمار جوانان جذب شده در سامانه هلال احمر گلستان به ۶۰ هزار نفر رسید.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان به فعالیت ۱۶ پایگاه بینجادهای هلال احمر در گلستان اشاره کرد و افزود: براساس نیازسنجیهای انجامشده، مجوز راهاندازی ۶ پایگاه امداد و نجات دیگر نیز در گلستان اخذ شده است.