تهران- ایرنا- مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی علوی وابسته به بنیاد مستضعفان با اعلام اینکه این بنیاد در سال جاری ۲۹ همت برای اشتغال و توانمندسازی اقتصادی هزینه می‌کند، گفت: در این زمینه برای ایجاد اشتغال پایدار بیش از ۱۰۰ هزار شغل در بیش از ۳۵۰ منطقه در ۳۱ استان برنامه‌ریزی شده است.

مسعود پناهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، با اعلام اینکه بنیاد علوی امسال ۲۹ هزار میلیارد تومان برای اشتغال و توانمندسازی اقتصادی هزینه می‌کند، اظهار داشت: این هزینه با کمک سرمایه‌های خود مردم به‌عنوان اهرم ابتدایی برای توسعه اشتغال خواهد بود و برنامه‌ریزی آن برای کل کشور است.

وی ادامه داد: بنیاد علوی در سال جهش تولید و مشارکت مردم اقدام به مشارکت مردم در حوزه توانمندسازی اقتصادی مناطق محروم با رویکرد اشتغال پایدار کرده است.

مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی بنیاد علوی خاطرنشان کرد: در این زمینه یک هدف ایجاد اشتغال پایدار بیش از ۱۰۰ هزار شغل در بیش از ۳۵۰ منطقه هدف در ۳۱ استان برنامه‌ریزی شده است.

پناهی گفت: برای اجرای این برنامه هم از خود مردم به‌عنوان تسهیل گران اشتغال در کل کشور استفاده شده است.

وی ادامه داد: فرایند انتخاب این تسهیل گران به‌عنوان بازوهای مردمی اجرای برنامه‌های اشتغال از حدود یک ماه پیش از طریق درگاه‌های مجازی و رسانه‌های مرتبط با اشتغال انجام شده و بیش از یک هزار و ۵۰۰ نفر در این فراخوان ثبت‌نام کردند.

مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی بنیاد علوی بیان کرد: پس از آن ارزیابی‌های لازم انجام و مقرر شد نخستین و بزرگ‌ترین دوره آموزش تسهیلگری در کشور در بخش اشتغال از ۲۲ اردیبهشت لغایت ۲۷ اردیبهشت در اردوگاه امام خمینی (ره) بنیاد علوی در استان تهران برگزار شود.

پناهی خاطرنشان کرد: بیش از ۵۰۰ نفر تسهیلگر و مجری برنامه‌های بنیاد علوی در بخش اشتغال و توانمندسازی اقتصادی حضور خواهند داشت و آموزش می‌بینند. این افراد بعد از کسب آموزش‌های لازم در شهرستان‌های هدف بنیاد علوی مستقر می‌شوند و وظایف و رسالت‌هایی که بر عهده دارند اجرایی خواهند کرد.

وی ادامه داد: منابعی که بنیاد علوی امسال برای حوزه توانمندسازی اقتصادی و اشتغال در نظر گرفته است که انجام دهد با درنظرگرفتن راهکارهای اهرمی بودجه ما بیش از ۲۹ همت است که از طریق ابزارهای تأمین مالی در حوزه اشتغال و با درنظرگرفتن سرمایه خود مردم به‌عنوان اهرم ابتدایی برای توسعه اشتغال هزینه خواهد شد .

مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی بنیاد علوی تاکید کرد: این بنیاد در سه حوزه اصلی در بخش اشتغال فعالیت می‌کند که شامل حوزه کسب‌وکارهای خرد، کسب‌وکارهای بنگاهی کوچک و کسب‌وکارهای کارگاهی است.

پناهی گفت: از همه مردم در خواست می‌شود اگر در این سه بخش توانمندی و ظرفیتی برای ایجاد اشتغال و توانمندسازی اقتصاد دارند به بنیاد علوی مراجعه کنند.