به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، علیرضا مهاجر در جلسه مدیریت و مصرف محصولات صیفی و سبزی افزود: تولید سالانه ۱۳ تا ۱۴ میلیون تن سیبزمینی، پیاز و گوجه فرنگی و ظرفیت مازاد ۵ میلیون تنی، صرفا برای صادرات از افتخارات فعالان این بخش است.
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به رکورد بیسابقه تولید ۲۰۰ تن گوجهفرنگی در هکتار در اراضی کشاورزی ارومیه، اظهارداشت: کشاورزان ما در جیرفت نیز به راحتی بین ۸۰ تا ۹۰ تن در هکتار پیاز تولید میکنند.
وی به ضرورت هدفمند بودن صادرات سیبزمینی، پیاز و گوجهفرنگی اشاره کرد و گفت: وجود سردخانه و صنایع بستهبندی مناسب و مجهز در استانها، از ضروریات تامین به موقع نیاز بازار مصرف خانوارها و صنایع فراوری و صادراتی است.
در این جلسه که به صورت وبیناری برگزار شد، مدیران استانی آمار کشت و ذخیرهسازی صیفی و سبزی را در استانهای مختلف اعلام کردند.