فریده جعفری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این میزانی ۱۶۰ میلیارد ریال برای خدمات تخصصی و ۱۵۰ میلیاردریال هم هزینه خدمات باروری شد.
وی اضافه کرد: پوشش بیمهای خدمات درمان ناباروری به عنوان یکی از مهمترین برنامههای وزارت بهداشت مطرح و زیرساختهای ارائه خدمات و قرارداد با بیمههای پایه در مراکز ناباروری دولتی فراهم شده است.
وی اظهار کرد: خدمات درمان ناباروری از ابتدای سال ۱۴۰۰ تحت پوشش بیمهای سازمان بیمه سلامت ایران قرار گرفته و این سازمان هم همه توان خود را برای رفع مشکلات زوج ها به کار بسته است.
مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان غربی ادامه داد: زوج نابارور با مراجعه به پزشک و تشخیص ناباروری، جهت دریافت خدمات، توسط پزشک معالج نشاندار میشود یا به کارشناس اداره کل بیمه سلامت استان مراجعه میکند و نشاندار میشود.
جعفری گفت: سال گذشته سه هزار نفر از بیماران استان در خدمات باروری و بیش از ۳۳۰۰ نفر در خدمات تخصصی درمان ناباروری، خدمت مورد نیازشان را تحت پوشش بیمه سلامت دریافت کرده اند.
وی افزود: بیمه شدگان می توانند سوالات خود را با شماره ۱۶۶۶ به صورت مستقیم و ۲۴ ساعته با کارشناسان بیمه سلامت مطرح کرده و راهنمایی لازم را دریافت کنند.