به گزارش ایرنا، اسماعیل قزل سفلی، سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز افزود: این تعداد شامل ۶۲۹ شعبه ثابت شهری و روستایی و ۱۹۱ شعبه سیار شهری و روستایی است.
وی ادامه داد: از مجموع شعب رأی گیری در این دوره، ۴۹۷ شعبه مربوط به حوزه انتخابیه شیراز و زرقان و ۳۲۳ شعبه نیز مربوط به حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد است.
او اظهار کرد: برای این انتخابات ۱۳ هیات اجرایی شامل ۲ هیات در ۲ حوزه اصلی و ۱۱ هیات در ۱۱ حوزه فرعی تشکیل شده که مسئولیت برگزاری انتخابات را بر عهده دارند و عوامل اجرایی شعب را تعیین می کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: حدود ۲۷ هزار نفر برای مرحله دوم در چهار بخش شامل اجرا، نظارت، بازرسی و تامین امنیت فعالیت خواهند داشت.
قزل سفلی افزود: در دور دوم انتخابات همانند دور اول در زمینه تبلیغات، بیش از ۷۰ سالن اجتماعات، یک هزار و ۵۰۰ تابلو تبلیغاتی و ۳۵ هزار متر مربع فضا برای نصب پوسترهای تبلیغاتی آماده شده و علاوه بر این امکان پخش فیلم و انجام مناظره از طریق تلویزیون نیز فراهم شد.
یک میلیون و ۶۹۷ هزار نفر واجد شرایط رای دادن
وی، تعداد واجدین شرایط شرکت در دور دوم انتخابات در ۲ حوزه انتخابیه فارس را یک میلیون و ۶۹۷ هزار نفر برشمرد افزود: از این تعداد یک میلیون و ۳۹۰ هزار نفر مربوط به شیراز و زرقان و ۶۹۷ هزار نفر نیز مربوط به مرودشت،ارسنجان و پاسارگاد است.
رئیس ستاد انتخابات فارس اظهار کرد: تعداد تعرفه های رأی پیش بینی شده نیز به تعداد واجدین شرایط بعلاوه ۱۰ درصد بیشتر از تعداد آنها است.
در مرحله نخست انتخابات (۱۱ اسفند ۱۴۰۲) از مجموع ۱۸ کرسی نمایندگی فارس در مجلس، تکلیف ۱۵ کرسی مشخص شد و تعیین تکلیف سه کرسی باقیمانده شامل ۲ کرسی در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان و یک کرسی در حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد به دور دوم (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشیده شد.