به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر «علیرضا امانی» روز سهشنبه در آیین تجلیل از اساتید دانشگاه علوم پزشکی اراک، افزود: وجود تحقیقات علمی در راستای امور بهداشتی و درمانی به توسعه سلامت در سطح جامعه کمک میکند.
وی در ادامه بیان کرد : مراکز درمانی و بیمارستانی نباید از اعضای هیات علمی و نیروهای تخصصی خالی باشد که فقدان آن میتواند به بخش درمان آسیب وارد کند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: استان مرکزی از نظر جغرافیایی در مجاورت با تهران قرار دارد اما نتوانسته نیازهای درمانی، آموزشی و زیرساختی خود را از این موقعیت فراهم کند.
بیشتر بخوانید:
افزایش ۹۰۰ تخت جدید بیمارستانی به مجموعه خدمات سلامت استان مرکزی
دکتر امانی افزود: اکنون استان مرکزی در زیرساختها و در بسیاری از رشتههای پایه و بالینی و تجهیزات آموزشی و بهداشتی در سطح پایینی قرار دارد، اما تلاشهایی برای رفع این نقایص درحال انجام است.
وی بیان کرد: اعضای هیات علمی در گروهای آموزشی با وجود مشکلات متعدد به شکل جهادی وارد کارزار شدهاند زیرا هدف آنان، ارایه خدمت به مردم است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: وجود نیروی انسانی در هر مجموعهای ارزشمند و مهم است و اعضای هیات علمی در مراکز آموزشی، به عنوان نیروی انسانی فرهیخته، سنگ بنای این مجموعه بهداشت و درمان محسوب میشوند.
دکتر امانی افزود: اقدامات خوبی در ۲ سال اخیر برای تکمیل پروژههای درمانی در استان انجام شده که با بهرهبرداری از این طرح، ظرفیت تخت بستری در استان توسعه مییابد.
در این مراسم معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، فرمانده انتظامی استان مرکزی و جمعی از مسئولان محلی حضور داشتند و در ادامه جمعی از اساتید و اعضای هیأت علمی، دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی تجلیل شدند.
۶۹۸ پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوقتخصص و یکهزار و ۷۲۶ کارشناس رشتههای مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت دارند.