به گزارش ایرنا، " اسکندر پاسالار " روز سهشنبه در گفت وگو باخبرنگاران اظهار داشت: هفت هزار و ۴۵ مورد از مجموع ولادت ها پسر و ۶ هزار و ۵۹۱ مورد نیز دختر است.
وی ا افزود: از ۵۱۱ مورد چندقلوزایی استان بوشهر، ۲۴۰ مورد ۲ قلوزایی، ۹ مورد سه قلوزایی و یک مورد چهار قلوزایی است.
پاسالار تصریح کرد: ، شهرستان بوشهر با ۸۳ مورد و شهرستان دشتستان با ۴۷ مورد 2 قلوزایی دارای بیشترین آمار چندقلوزایی هستند.
مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر یادآور شد: از ۹ مورد سه قلوزایی استان، ۵ مورد مربوط به شهرستان بوشهر، ۲ مورد مربوط به شهرستان دشتستان، یک مورد مربوط به شهرستان گناوه و یک مورد مربوط به شهرستان عسلویه است.
پاسالار، اضافه کرد: تنها چهارقلوی استان در سال گذشته مربوط به شهرستان کنگان بود که ۳ نوزاد پسر و یک نوزاد دختر بنامهای ناصر، یاسر، مهدی و رقیه میباشند.
وی گفت: رشد ۰.۸ درصدی ولادت در بوشهر در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱، نشان دهنده صعودی شدن آمار ولادت پس از هفت سال است
پاسالار افزود: از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۱ در استان بوشهر آمار ولادت کاهشی بود که در سال گذشته ۱۳ هزار و ۶۳۶ واقعه ولادت در استان بوشهر ثبت و جمعیت به یک میلیون و ۲۱۰ هزار و ۹۰۰ نفر رسید.
وی افزود: بیشترین ولادت ثبت شده در این سال مربوط به شهرستان بوشهر با ۲۶.۴ درصد و کمترین سهم در این مدت شهرستان دیلم با ۲.۷ درصد دارد.
مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر تصریح کرد: میانگین سن مادران بوشهری در تولد اولین فرزند در سال گذشته ۲۷.۱ سال بود در حالی که این میانگین در کشور ۲۷.۳ سال بوده است.
پاسالار ادامه داد: نسبت جنسی حاصل از ولادتهای ثبتشده سال ۱۴۰۲ نیز ۱۰۶.٩ بوده که به ازای هر ۱۰۰ نوزاد دختر متولد شده، نزدیک به ۱۰۷ پسر به دنیا آمده است.
مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر گفت: بیشترین ولادتها با ۳۸.۱ درصد در پنج سال اول زندگی زوجین به وقوع پیوسته است.
پاسالار بیان کرد: ۲۹.۸ درصد تولدها در فاصله ۶ تا ۱۰ سال پس از زندگی مشترک زوجین و مابقی ولادتها پس از ۱۰ سال زندگی مشترک زوجین ثبت شده است.
وی در خصوص بیشترین ولادتهای ثبت شده استان بوشهر را مربوط به گروه سنی مادران ۳۰ تا ۳۴ سال دانست و افزود: گروههای سنی ۲۵ تا ۲۹ سال و گروه سنی ۳۵ تا ۳۹ سال به ترتیب در ردههای بعدی قرار دارند.