به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد کرمی روز چهارشنبه در هفتمین همایش اعطای گواهینامه رعایت حقوق مصرف کنندگان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: از زمانی که به عنوان استاندار این استان منصوب شدم فرمایشات رهبر معظم انقلاب را با جدیت پیگیری کرده ام چرا که سرباز کف میدان باید گوش به زنگ فرمانده خود باشد.
وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان ظرفیتهای بسیار خوبی در همه زمینهها دارد تصریح کرد: طرحهای مختلفی در حوزههای زیرساختی در استان انجام شده البته برخی از کارها باید در سالهای گذشته انجام میشد که به گفته رهبر معظم انقلاب در برخی از زمینه ها تنبلی در استان اتفاق افتاده است.
استاندار سیستان و بلوچستان عنوان کرد: مسوولان استان باید درست تصمیم گیری کنند چرا که اکنون ما کارمان گیر وزارتخانه نیست و هیچ مشکلی در تصمیم گیری نداریم بنابراین تسریع و تسهیل کار تولید کننده یکی از وظایف اصلی ما در استان به شمار میرود.
وی بیان کرد: به همه ادارات سیستان و بلوچستان سپرده شده که اگر جایی به وسیلهای احتیاج داشتند باید تولیدات خود استان را خریداری کنند بنابراین تولید داخل باید تقویت شود.
کرمی با بیان اینکه مرز برای تولید کنندگان فرصت است افزود: ما میتوانیم در سیستان و بلوچستان تولید کننده باشیم و محصولات استان را از طریق مرز به کشورهای دیگر صادر کنیم در واقع میتوان محصولاتی که از استانهای دیگر وارد استان میشود و برای کشورهای دیگر صادر میشود را میتوان در همین استان تولید کرد.
وی خاطرنشان کرد: در اقتصاد معادن حوزه فرآوری محصول بسیار مهم است به همین دلیل کسی حق انتقال محصول خام از استان را ندارد چرا که این کار باعث تولید ثروت میشود چون کسی که محصول را فرآوری میکند به آن ارزش افزوده میدهد.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اقتصاد دریا در این استان بسیار مهم است که اکنون تلاش میکنیم یک دانشگاه ویژه در این رابطه داشته باشیم، رشتههای دانشگاهی باید متناسب با شغل و علاقه افراد باشد، چرا که باید با استفاده از نیروهای متخصص و بومی بتوانیم آینده استان را بسازیم.
وی با اشاره به اینکه دولت نباید به دانشگاه پول بدهد بلکه باید درآمد دانشگاه از صنعت باشد تصریح کرد: سیستان و بلوچستان یک استان تجاری است که اکنون ۲۰۰ نفر را آموزش داده ایم تا در حوزه تجارت بتوانند فعالیت کنند.
آموزش پنج هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال
کرمی بیان کرد: اقتصاد دیجیتال یکی از مهمترین عوامل در پیشرفت و توسعه سیستان و بلوچستان است که در این راستا تاکنون پنج هزار نفر آموزش دیدهاند، اما این رقم کافی نیست و باید افراد بیشتری برای کار در این حوزه تربیت شوند.
وی با اشاره بر اینکه بخش خصوصی نقش بسزایی در توسعه شهرها خواهند داشت افزود: اقتصاد شهری باید به سرعت در سیستان و بلوچستان رشد کند.
استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: علاوهبر حمایت کامل از سرمایهگذاران بومی و فعالان حوزه اشتغالآفرینی، هیچگونه محدودیتی برای اعطای تسهیلات اشتغالزایی نیز در استان وجود ندارد اقتصاد باید دست مردم باشد چرا که در هر کاری مردم وارد شدند آن کار به صورت موفق پیش رفته است.