به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما نیوز، «احمد الصوفی» در این باره گفت: منطقه مواصی که برای اسکان آوارگان رفح تعیین شده است، برای استقرار شمار زیادی از آنها مناسب نیست و هیچ گونه تأسیسات زیربنایی آماده ای در آن وجود ندارد.
الصوفی افزود: به دنبال از کار افتان بیمارستادن ابویوسف النجار، هیچ بیمارستان بزرگی در این شهر برای مداوای بیماران وجود ندارد.
شهردار رفح خاطرنشان کرد: برخلاف ادعای رژیم صهیونیستی، این رژیم کلیه مناطق رفح را بمباران کرده است.
دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه نیز در این باره گفت: رژیم صهیونیستی با حمله به منطقه شرقی رفح، باعث ایجاد یک بحران انسانی شده است.
این نهاد اطلاع رسانی تصریح کرد: به دلیل حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه، صدها هزار فلسطینی از دستیابی به مواد غذایی محروم شده اند.
دفتر اطلاع رسانی دولتی در غزه با تأکید بر اینکه تنها بیمارستان های دولتی رفح مورد حمله قرار می گیرند، تأکید کرد: ما با یک فاجعه بشری واقعی مواجه هستیم. به همین دلیل از کشورهای جهان می خواهیم مانع ادامه جنایات رژیم صهیونیستی شوند.
این مرکز اطلاع رسانی دولتی در غزه همچنین اعلام کرد: ارتش رژیم صهیونیستی فقط در استان رفح در باریکه غزه، بیش از ۴۰۰ مورد کشتار دسته جمعی مرتکب شده است.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، با حمایت آمریکا و برخی از کشورهای غربی، گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران وحشیانه این منطقه است. این جنایات موجب شد تا مقامات تل آویو به اتهام «نسلکشی» به دیوان بینالمللی دادگستری معرفی شوند.
شمار زیادی از آوارگان مناطق مختلف غزه به شهر رفح در جنوبی ترین نقطه این باریکه در نزدیکی مرز با مصر پناه آورده اند و به دنبال گسترش حمله رژیم صهیونیستی به منطقه رفح و اشغال گذرگاه مرزی این منطقه با مصر، رویدادهای جنوب نوار غزه، توجه جهانیان را بار دیگر به خود جلب کرده است.
ساعاتی پیش، تانک های ارتش رژیم صهیونیستی وارد گذرگاه مذکور شدند. خودروهای نظامی این رژیم بامداد امروز به طرف گذرگاه مرزی رفح پیشروی کرده بودند. توپخانه اشغالگران نیز برخی از ساختمان های آن را هدف قرار داد. این در حالی است که حملات هوایی شدید به مناطق مختلف این شهر مرزی همچنان ادامه دارد.
در همین راستا، سازمان گذرگاه های مرزی فلسطین، اعلام کرد که ورود و خروج افراد و ارسال کمک های بشردوستانه به نوار غزه از طریق گذرگاه رفح متوقف شده است.