به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی بازرسی کل استان مرکزی،«محمدحسین افضلی» در نشست بررسی مسائل و مشکلات کشتارگاه صنعتی اراک با اشاره به معایب عمده کشتارگاه اراک، افزود: وضعیت کشتارگاه از نظر بهداشتی و زیست محیطی درحد مطلوب و پاسخگوی نیاز شهرستان نیست.
وی بر ضرورت حل مشکلات کشتارگاه اراک با قید فوریت تأکید کرد و ادامه داد: توجه جدی به سلامت و امنیت غذایی و رعایت قوانین و مقررات مرتبط با بهداشت باید در دستور کار قرار گیرد.
بیشتر بخوانید:
کمبود امکانات کشتارگاه اراک و تهدید سلامت مردم/ متولیان امر چه میگویند؟ +فیلم
فرآیند تولید گوشت در کشتارگاه اراک نیازمند اصلاحات ویژه است
افضلی، با اشاره به نظارت بر کشتارگاههای استان مرکزی در اراک افزود: نوروز امسال در راستای اجرای بازرسیهای سرزده از نحوه ارائه خدمات دستگاههای اجرایی، از این واحد بازدید و موارد شناسایی شد.
در ادامه هریک از مسئولین و مدیران، با تأکید بر اهمیت موضوع و مشکلات سلامت و بهداشت کشتارگاه اراک، اقدامات اصلاحی صورت گرفته در راستای حل نواقص این واحد صنعتی را ارائه و برنامهها و نقطه نظرات خود را برای اصلاح فرآیندهای کشتارگاه صنعتی، رعایت پروتکلهای بهداشتی و عرضه گوشت سالم به بازار را بیان کردند.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان، و یک هزار و ۵۳۹ روستا، دارای ۹۶۰ واحد مرغداری صنعتی، ۴۹۱ واحد گاوداری صنعتی و ۱۹۱ واحد کارگاه پرورش آبزیان است.