همدان- ایرنا- دارنده مدال المپیاد ملی مهارت در رشته فناوری خودرو گفت: با دریافت تسهیلات برای راه اندازی مجتمع خودرویی توانایی فرصت شغلی برای ۱۰ تا ۱۵ جوان جویای کار را دارم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «علی حصار زاده» دانش آموخته رشته فناوری خودرو از دانشکده فنی و مهندسی از دانشکده فنی مهندسی شهید جباریان همدان در نوزدهمین المپیاد ملی مهارت در بخش شهرستانی و استانی رتبه نخست را کسب کرد سپس در مرحله ملی نیز به عنوان نفر نخست برای حضور در مسابقات ملی فناوری خودرو در کشور آلمان برگزیده شد.

این نخبه همدانی روز پنجشنبه با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز همدان گفت: راه اندازی یک مجتمع خودرویی نیازمند زمین یا ملکی به وسعت ۴۰۰ تا ۶۰۰ متر مربع است که در صوت تامین این مکان از سوی مسئولان می توانم فرصت شغلی برای جوانان جویای کار فراهم کنم.

حصارزاده اضافه کرد: با توجه به بالا بودن هزینه اجاره بها امکان، تامین این محل کار از سوی بنده ناممکن است و در این باره نیازمند حمایت مالی و پرداخت تسهیلات بانکی از سوی مسئولان هستم.

این جوان نخبه همچنین اظهار کرد: نمایندگان شرکت های بزرگ خودروی در کشور شامل تویوتا، کیا، مکس موتور، مدیران خودرو، اکسون، لیفتراک سازی خواستار حضورم در این مجموعه ها شدند اما علاقه مند به حضور و فعالیت در استان و آموزش جوانان همدانی برای ارتقای مهارت در حوزه فناوری خودرو هستم.

وی تاکید کرد: مسئولان مطالبات و خواسته های نخبگان مهارتی را جدی بگیرند چرا که با اهمیت دادن به مطالبات این قشر می توان زمینه ساز اشتغال جوانان جویای کار شد.

این جوان نخبه ۲۲ ساله گفت: برای حضور در مسابقات ملی تلاش زیادی کردم تا به مرحله کشوری راه یافتم و پس از راهیابی به این مرحله ابتدا اردوی آموزشی، سپس آزمون برگزار شد.

این نخبه همدانی اضافه کرد: سپس بعد از گذراندن ۶ ماه دوره تخصصی در حوزه های برق، مدیریت موتور، تعمیر موتور، موتورهای بنزینی در مرکز تخصصی ۹ دی تهران، آزمون برگزار و رتبه نخست را در این مرحله کسب و مجوز حضور در فرانکفورت آلمان را دریافت کردم.

حصار زاده بیان کرد: با وجود اینکه یک شرکت تولید کننده تجهیزات کارگاهی حامی مالی برای حضورم در فرانکفورت آلمان بود اما بروز یکسری مشکلات و مسائل حاشیه ای موجب شد نتوانم در این رقابت ها حضور یابم.

وی گفت: هم اینک به عنوان مدرس دانشگاه مشغول به تدریس در رشته های برق شبکه، خودروهای برقی، برق سیستم مولتی مکس و دستگاه دیاک خودروهای برقی برای دانشجویان ترم سوم و چهارم هستم.

این جوان نخبه همدانی ادامه داد: همچنین هم اینک در حال آموزش تئوری و عملی به ۵۰ کارآموز از سربازان در سپاه همدان هستم که حمایت های لازم از سوی مسئولان این مجموعه برای خرید امکانات و تجهیزات مورد نیاز برای آموزش به خوبی صورت می گیرد.

وی افزود: قرارگاه مهارت آموزی در سپاه همدان راه اندازی شده و به عنوان مربی در این قرارگاه مشغول به فعالیت و برگزاری دوره های آموزشی برای سربازان هستم.