پیمان نامدار در گفت و گو با ایرنا افزود: به مناسبت هفته هلال احمر سه مرکز توانبخشی با محوریت فیزیوتراپی در شهرستان کنگاور استان کرمانشاه، نطنز در استان اصفهان و شهرستان ماکو در استان آذربایجان غربی افتتاح می شود.
وی ادامه داد: هم اکنون ۲۰۵ واحد توانبخشی و ۷۹ مرکز جامع توانبخشی در سطح کشور مشغول ارائه خدمات توانبخشی ارزان به مددجویان و توانخواهان هستند.
معاون بهداشت،درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر در خاتمه هدف از توسعه و فعالیت مراکز توانبخشی را اینگونه توصیف کرد که بیمار بتواند از تخت بیمارستانی به تخت توانبخشی منتقل و سپس به جامعه بازگردد.
به گزارش ایرنا ، پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر اعلام کرد ۳۰۰ دستگاه آمبولانس و ۶۰۰ دستگاه خودروی نجات را از گمرک ترخیص شد که این خودروها به امید خدا وارد ناوگان خواهند شد. همچنین ۱۵۰۰ دستگاه دیگر را هم سفارش داد شده که از آبان تا دی ماه آنها را تحویل می شود.
وی با اشاره به این که بهداشت، درمان و توانبخشی نیز قسمت دیگری از حوزه فعالیتی هلال احمر است گفت: بازتاب آن را میتوان در بیمارستانها، داروخانهها و درمانگاههای هلال احمر مشاهده کرد که روزانه نیاز دارویی و درمانی هزاران نفر از شهروندان را برطرف می کند، در همین راستا به زودی مرکز درمانی هلال احمر در تاجیکستان نیز بازگشایی میشود.
رئیس جمعیت هلال احمر اعلام کرد: هلال احمر به عنوان یک نهاد بشردوستانه تلاش میکند تا از آلام مردم حادثه دیده بکاهد که در این روزها مهمترین مساله کمک به جنگ زدگان غزه است و تا کنون به کمک مردم ۱۰ هزار تن اقلام بهداشتی و درمانی جمع آوری شده تا به دست مردم محاصره شده غزه برسد.
کولیوند با اشاره به فعالیت ۲۰۰ مرکز توانبخشی در کشور و ۱۵ مرکز درمانی در خارج از کشور اظهار داشت: هلال احمر اعضای بدن مصنوعی هوشمند تولید کرده و در حوزه دارو، داروهایی کم در کشور وجود دارد را تولید میکنیم و نمیگذاریم نسخهای بدون دارو از داروخانهها خارج شود. همچنین تولید داروهای گیاهی و سنتی به خدمات هلال احمر اضافه میشود.