تهران- ایرنا- عضو فهرست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه از رأی‌ام در قیامت دفاع می‌کنم و به آنچه که فکر می‌کنم درست و حق است رأی خواهم داد، گفت: می‌خواهم در مجلس مستقل باشم.

به گزارش ایرنا، حسن خجسته باقرزاده با اشاره به کاندیداتوری‌اش در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت : برخی‌ها با خود من تماس گرفتند و گفتند که اگر می‌خواهید در لیست باشید، دیداری با هم داشته باشیم. من گفتم با هیچ‌کس ملاقات نمی‌کنم؛ می‌خواهم در مجلس مستقل باشم. اگر به مجلس رفتم الحمدالله، اگر هم راه نیافتم باز الحمدالله.

وی افزود: واسطه‌های چند نفر از رجال سیاسی برای ملاقات با من تماس گرفتند و من گفتم تا قبل از انتخابات هیچ ملاقاتی نخواهم کردم، چون گفته بودند فلانی را در لیست بگذاریم من گفتم تصمیم با خودشان است.

عضو فهرست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه اگر اسم مرا در لیست گذاشتند که از آنها خیلی تشکر می‌کنم، اگر هم نگذاشته بودند گله‌ای نخواهم کرد، اظهار کرد: من می‌خواهم اگر به مجلس رفتم، مستقل باشم. «خواهی به کعبه رو کن و خواهی به سومنات. از اختلاف راه چه غم، رهنما یکی است»

وی با بیان اینکه «والله»، «والله» بنده از رأی‌ام در قیامت دفاع می‌کنم و به آنچه که فکر می‌کنم درست و حق است رأی خواهم داد، تاکید کرد: اصل ۴۴ را باید واقعا جدی گرفت. ظرفیت‌های فردی و سرمایه‌ای در کشور وجود دارد اما راه آنها بسته است. اگر ما می‌گوییم جهش اقتصادی، دولت فعالیت آن را انجام می‌دهد اما زمینه‌ها را باید مهیا کنیم و در واقع دولت نقش تنظیم‌گری داشته باشد. وظیفه دولت ایجاد یک محیط رقابتی منصفانه است. دولت نباید رقیب باشد و اجازه ندهد انحصار ایجاد شود و یک نفر همه بازار را در اختیار بگیرد.

عضو فهرست ائتلاف جبهه شورای انقلاب تصریح کرد: وقتی از دولت نام می بریم شاید منظور رئیس جمهور یا وزیر نباشند، بیشتر سازمان‌ها، شرکت‌ها، موسساتی هستند که خیلی‌ها هم پاسخگو نیست. این پایگاه‌های قدرت است بخش‌هایی از درون دولت نمی‌خواهند آن را از دست بدهند.

خجسته باقر زاده سازمان مدیریت و برنامه و بودجه باید رفتار شرکت‌ها را ارزیابی کند و آنها را توبیخ و یا تشویق کند، اما ما این کارها را انجام نمی‌دهیم، تصریح کرد: ما می‌توانیم برای شرکت‌ها قالب بگذاریم. اول سال به مدیر بگوییم که این شرکت با این سرمایه چقدر می‌تواند درآمد کسب کنند. نظارت مجلس هم بسیار مهم است، البته نه اینکه قانون مهم نباشد.

وی با بیان اینکه مدیر ۴ وظیفه اساسی دارد، برنامه‌ریزی، سازماندهی، اجرا و نظارت و کنترل را از جمله وظایف او می داند و می‌گوید: اگر قرار شد مدیر فقط بر یک وجه تکیه کند، کدام وجه باید باشد و همه بگویند وجه آخر زیرا از این طریق حتی می‌توانید برنامه‌تان را اصلاح کنید و اتفاقا در این موضوع غفلت شد.

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: گر بر اجرای قانون نظارت شود، هم ضعف‌های قانون و هم کاستی‌های اجرا و آیین‌نامه‌ها و هم ضعف کسانی که باید اجرا کنند مشخص می‌شود. قانون خوب نیازمند نظارت خوب است.