«کریم میرزایی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: با توجه به پژوهشهای اخیر، lUI به عنوان گزینهای مناسب و کم هزینه برای زوجهای نابارور در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه این فناوری موجب افزایش فرصت بارور شدن زوجین میشود،افزود: در اجرای طرح ملی جوانی جمعیت اقدامات مهمی در این شهرستان انجام شده که یکی از مهمترین اقدامات احداث و راهاندازی مرکز درمان ناباروری بیمارستان مهر است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر ادامه داد: در مرکز ناباروری مهر ملایر اقداماتی همچون ویزیت و مشاوره تخصصی، اورولوژی برای زوجین نابارور، مشاوره تخصصی تغذیه برای زوجین نابارور و لقاح داخل رحمی(IUI) انجام میشود.
میرزایی، راهاندازی مرکز درمان ناباروری بیمارستان مهر را یکی از اقدامات ماندگار دولت سیزدهم در این شهرستان برشمرد و گفت: این مرکز به شدت مورد نیاز مردم بود و شهروندان ملایری پیشتر مجبور بودند برای درمان به مراکز استانها مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه مرکز ناباروری ملایر دومین مرکز استان همدان است، افزود: با راهاندازی این مرکز، پزشکان متخصص زنان و زایمان، ارولوژی، مامایی و تمامی اقدامات مورد نیاز مستقر شده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر یادآور شد: بیمارستان مهر ملایر با ۱۳۶ تخت فعال یکی از بیمارستانهای کامل در جنوب استان همدان است که روزانه به حدود ۳۳۰ بیمار و مراجعه کننده خدمات میدهد و طی ۲ سال گذشته با نگاه عدالتمحور دولت سیزدهم، بیش از ۸۶۰ میلیارد ریال برای توسعه، تجهیز و ارتقای هتلینگ این بیمارستان هزینه شد.
به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر دارای سه بیمارستان امام حسین(ع)، مهر و تامین اجتماعی دکتر غرضی با بیش از ۵۰۰ تخت فعال و معین درمان جنوب استان همدان است.