اراک - ایرنا - سی ودومین همایش بین‌المللی سالانه انجمن مهندسان مکانیک ایران با شعار « مشارکت علمی، جهش تولید و توسعه صنایع مردم نهاد» عصر پنجشنبه با معرفی نفرات برتر پس از سه روز در دانشگاه صنعتی اراک به پایان رسید.

به گزارش ایرنا، دبیر اجرایی سی و دومین همایش بین‌المللی سالانه انجمن مهندسان مکانیک ایران در آیین اختتامیه این همایش گفت: ۶۸۹ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد که در مجموع ۴۲۳ مقاله علمی و صنعتی مورد پذیرش قرار گرفت.

حمید قاسمی میقانی افزود: بیش از ۱۶ اتاق ارایه، سه تالار ویژه نشست‌های تخصصی، کارگاه‌ها و سخنرانی‌های کلیدی و همچنین مجموعه خدمات دانشجویی و نمایشگاهی و نیز سراهای اسکان دانشگاه به همراه سرسراهای ویژه برگزاری آیین گشایش و اختتامیه این همایش بزرگ آماده‌سازی و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی با تشکر از همه دستگاه‌ها، ادارات و نهادهای همکار به ویژه صنایع که حامی این رویداد مهم در استان مرکزی بودند، بیان کرد: عقد تفاهم نامه همکاری سه جانبه صنعت، دانشگاه و سازمان انرژی اتمی با نام ایران - هرمز و امضای سند همکاری کنسرسیوم اقتصادی امیرکبیر در حوزه مکران فی مابین ۱۰صنعت اثرگذار استان با حضور عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت و حمایت‌های استاندار مرکزی، از مهمترین اتفاقات این رویداد بود.

دبیر اجرایی سی و دومین همایش بین‌المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران ادامه داد: در این همایش پنج سخنران کلیدی که ۲ نفر از کشور چین و ایتالیا به صورت بر خط شرکت کردند، برگزار شد که مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.

قاسمی عنوان کرد: پنج کارگاه و پنج نشست تخصصی با حضور صنعتگران، پژوهشگران و استادان فعال در حوزه همکاری های علمی-صنعتی برگزار شد تا ضمن انتقال تجربیات حرفه‌ای شرکت کنندگان با دستاوردها، چالش‌ها و فرصت‌های موجود در صنایع کشور و جهان آشنا شوند.

وی گفت: این همایش هرگز به اهداف خود دست پیدا نمی‌کرد، اگر همکاری بی قید و شرط دانشجویان صنعتی اراک، اعضای انجمن مهندسان مکانیک ایران و همراهی اعضای علمی دیگر دانشکده‌های مکانیک استان مرکزی به ویژه ۳۲ شرکت حاضر در نمایشگاه جانبی همایش را با خود نداشت.

در پایان این همایش از صنایع حاضر در نمایشگاه، اعضای انجمن مهندسان مکانیک ایران، استادان همراه از دانشگاه اراک و دانشجویان دانشگاه صنعتی اراک با اهدای لوح و تقدیر شد.

از دستاوردهای نوآورانه در این همایش، می‌توان به چاپ تمبر اختصاصی برای نخستین بار و اهدای جایزه امیرکبیر از سوی دانشگاه صنعتی اراک به سه صنعتگر پیشکسوت اشاره کرد.

این همایش بین‌المللی به عنوان یکی از قدیمی‌ترین و بزرگترین همایش سابقه‌دار کشور است.