به گزارش خبرنگار ایرنا، کیومرث هاشمی شامگاه پنجشنبه در همایش مدیران ورزش بانوان کشور در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهزا (س) در قم افزود: با وجود تلاشهای خوبی که تا به امروز در مباحث اخلاقی و فرهنگی انجام شده، نیاز بیشتر به نظارت بر باشگاههای ورزشی بانوان وجود دارد.
وزیر ورزش همچنین بودجه ورزش بانوان را نیز یکی از موضوعهای اساسی دانست و بیان کرد: به این مساله حساس هستم، خیلی اعتقاد ندارم که بودجه ورزش بانوان را در کشور درصدی کنیم.
وی در ادامه افزود: در پایان سال وقتی ارزیابی میکنیم، مشخص میشود همان درصدی هم که پیشبینی کردهایم به ورزش بانوان نرسیده است.
هاشمی همچنین تصریح کرد: با جدیت دنبال این هستیم که رقم بودجه ورزش بانوان را در فدراسیونها و هیاتهای ورزشی و ادارهکل استانها و اداره شهرستانها به شکل شفاف اعلام کنیم، تا بر اساس آن ارزیابی لازم انجام شود.
وزیر ورزش و جوانان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این نکته که زن ستیزی یکی از تبلیغات سوء دشمن ضد نظام اسلامی است گفت: در بخش ورزش تبلیغات گستردهتری صورت گرفته، ولی با وجود همه این تلاشها، حدود ۸۵۰ مدیر ارشد ورزش بانوان داریم.
وی در ادامه افزود: در استانهای مختلف کشور، حدود یکهزار و ۸۰۰ تَن از بانوان در عرصههای مدیریت ورزش فعالیت میکنند، که در هیچ جای دنیا چنین ظرفیتی وجود ندارد و این موضوع باید به مراجع و نهادهای بینالمللی ورزشی انتقال داده شود.
وزیر ورزش با اشاره به موفقیتهای ورزش کشور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: در دهه نخست انقلاب، نگاه محدود و بستهای به ورزش قهرمانی وجود داشت و این ورزش به نوعی طرد شده بود، ولی فضای ورزش قهرمانی باز شد و زمینه فعالیت در بخشهای مختلف به وجود آمد.
وی بیان کرد: زمانی به دلیل مورد تایید نبودن، نوع پوشش بانوان ورزشکار، خیلی از قهرمانان ما از حضور در رویدادهای جهانی محروم بودند.
هاشمی اضافه کرد: امروز دختران ورزشکار ما به جز برخی رشتههای ورزشی مانند شنا، میتوانند با پوشش اسلامی در میدانهای بینالمللی حضور یافته و کسب مدال کنند.
وزیر ورزش همچنین با ابلاغ تشکر ویژه جامعه ورزش کشور به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: معظم له همواره جامعه ورزش را مورد لطف و عنایت ویژهای قرار دادهاند و ما باید از این ظرفیت نهایت استفاده را ببریم.
وی شعار رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه ورزش قوی در سایه ایران قوی است را مورد اشاره قرار داد و گفت: ایران قوی باید ورزش قوی داشته باشد.
وی اضافه کرد: تمام تلاش ما باید به سمتی باشد که یک ورزش قوی داشته باشیم، تحقق این مساله در سایه برنامهریزی صورت میگیرد.
این عضو کابینه دولت سیزدهم با اشاره به مصوبههای شورای عالی ورزش کشور یادآور شد: نقشه راه ما به نوعی در جلسه شورای عالی ورزش به عنوان شورای تصمیمساز و تصمیمگیر مشخص شد.
هاشمی ضرورت تکمیل طرحهای نیمهتمام ورزش کشور را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: طرحهای نیمهتمام یکی از مشکلهای بزرگ ورزش کشور بوده و هست، این طرحها بعضا از سالهای ۸۰ یا ۸۵ بلاتکلیف مانده است.
وی ابراز امیدواری کرد: در یک فرصت زمانی ۲ ساله، تمام سه هزار و ۴۲۸ طرح نیمهتمام با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و واگذاری به قهرمانان و پیشکسوتان و سرمایهگذاران و یا استفاده از امکانات دولتی تعیین تکلیف شود.
وزیر ورزش با اشاره به ۲ طرح آمایش سرزمینی و برنامه ملی پیشرفت ورزش کشور گفت: این دو طرح اساسی و بزرگ در دستور کار وزارت ورزش قرار گرفته که از مصوبههای شورای عالی ورزش است، فقط متعلق به این وزارتخانه نیست، ولی موظف به برنامهریزی برای آن هستیم.