حسین رنجبر گلشواری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: برگزاری پویش «یک آسمان کرامت» در خصوص خوانش کرامتهایی از امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س)، پویش «گلبانگ» درباره بازخوانی قطعات و آواهایی با مضمون امام رضا و حضرت معصومه علیهماالسلام به صورت گروهی، پویش «در شهر چه خبر» در قالب انعکاس جشنها و برنامههای ویژه روز دختر و دهه کرامت در مدارس، مساجد و محلات در قالب کلیپهای کوتاه یک دقیقهای، پویش «فدای دخترم» در قالب ارسال عکسهای خاص و زیبای پدران و دختران از جمله برنامههای دهه کرامت در آموزش و پرورش در بزرگ ترین جزیره ایرانی خلیج فارس است.
وی برگزاری محفل انس با قرآن، مسابقه کتابخوانی، جشنواره های فرهنگی و هنری، خاطره نویسی، جشن های خانگی، تجلیل از دختران برتر مسابقات فرهنگی، هنری، قرآنی و ورزشی را از دیگر برنامههای ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر در آموزش و پرورش قشم برشمرد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان قشم هدف از برگزاری برنامه های دهه کرامت در این شهرستان را تجلیل از دانشآموزان دختر و تسری نشاط اجتماعی در میان آنان، گسترش فرهنگ رضوی، زمینه سازی و التزام عملی به ارزشهای اخلاقی در جزیره قشم عنوان کرد.
روزهای یکم تا یازدهم ذی القعده که بین سالروز ولادت حضرت معصومه(س) تا سالروز ولادت امام رضا(ع) قرار دارد به نام دهه کرامت نامگذاری شده است.
سال ۱۳۸۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی بر اساس پیشنهاد فرهنگسرای دختران، روز مبارک تولد حضرت فاطمه معصومه(س)، کریمه اهل بیت را به عنوان روز ملی دختران تصویب کرد.
شهرستان مرزی قشم با بیش از ۱۵۰ هزار نفر جمعیت دارای ۳۲ هزار و ۷۱۰ دانش آموز (۱۵ هزار و ۸۸۱ دختر و ۱۶ هزار و ۸۲۹ پسر) در مقاطع مختلف تحصیلی است و هم اکنون ۲۴۰ مدرسه و یکهزار و ۲۶۷ کلاس درس دارد.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.