به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، گردشگری امروزه یکی از روزآمدترین صنایعی است که به دلیل درآمدزایی مورد تمرکز بسیاری از دولتمردان در سیاستگذاری و برنامه ریزی قرار دارد، صنعتی که علاوه بر جنبه های اقتصادی ابعاد تفریحی مورد علاقه عموم را هم در خود دارد.
میراث تاریخی، جاذبه های طبیعی، آثار و ابنیه ای که شکوه معماری را در خود دارند، انواع بازارها و مراکز خرید می توانند موضوع و سوژه گردشگری باشند، اما نباید از این نکته غافل بود که گردشگری با هر موضوع و زمینه ای مقدمات و تمهیدات و در کنار آن هزینه هایی در بر دارد. اما با کتاب می توان علاوه بر حذف تمام موانع این صنعت روزآمد جذاب، بدون هیچ محدودیتی به گذشته و آینده، تاریخ و ادبیات، علم و تکنولوژی، تخیل و حقیقت و هر چه ذهن کنجکاو بشری را تحریک می کند، سفر کرد.
سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران درحالی روزهای آغازین خود را سپری می کند که جلوه های گردشگری در این رویداد بیش از گذشته خودنمایی می کند، مردمی که گشت و گذار میان هزاران جلد کتاب و در اصطلاح بازارگردی کتاب، پیاده روی در محوطه های مصلی و قدم زدن در سالن های احاطه شده با هرچه بوی کتاب می دهد را به پاساژگردی و تفرجگاه های دیگر ترجیح داده اند اما شاید خودشان هم نمی دانند یک گردشگر ادبی شده اند برای چند ساعتی.
اما کتابدوستان این روزها به این نکته پی برده اند که سرزدن به نمایشگاه کتاب تهران می تواند بازی برد بردی باشد که علاوه بر تامین کتاب های مورد نیاز و علاقه، نویسندگان محبوب خود را هم ببینند و گاها در جشن امضای آنها شرکت کنند.