زاهدان - ایرنا - معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: این استان با توجه به ظرفیت‌های بی نظیری که در تمام بخش ها دارد و برای جبران عقب ماندگی‌های تاریخی در این منطقه، همچنان اولویت توسعه همه جانبه در کشور است.

به گزارش روز جمعه خبرنگار ایرنا، رضا شریفی در مراسم تودیع و معارفه فرماندار فنوج اظهار کرد: مردم و مسوولان سیستان و بلوچستان چاره، انتخاب و گزینه دیگری جز پیش بردن اهداف استان ندارند چون با توجه به ثروتی که در این منطقه وجود دارد استان محکوم به پیشرفت است.
وی افزود: در سیستان و بلوچستان توسعه، برادری، یکدلی، همتپاکی، میارجلی، بجار، حشر و مدد و توسعه متوازن بسیار مهم قلمداد می‌شود.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به مدیران و فرماندارانی که از شهرستان نیکشهر در سراسر استان خدمت می‌کنند افزود: خوشحالیم بابت اینکه این شهرستان توانسته سهم خود را در مدیرت کلان استان بگیرد و امیدواریم به زودی در مدیریت کلان کشور بتواند ایفای نقش کند.
وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان این ظرفیت را دارد که دختران، پسران، جوانان و نوجوانان این سرزمین خوشنام می‌توانند در سطح کلان پیشرفت کنند که گواه این کلام برگزیده شدن یک بانو به عنوان فرماندار در شهرستان فنوج است که ما را به آینده امیدوارتر می‌کند.
شریفی با بیان اینکه امروزه بیش از هر چیز دیگری نیازمند انسجام، همدلی و کار تیمی در نخبگان هستیم خاطرنشان کرد: متاسفانه کار تیمی، منسجم و هم افزا در نخبگان سیستان و بلوچستان ضعیف است که باید متناسب با نیاز استان تقویت شود.
وی تصریح کرد: اگر می خواهید سهم خود را در مدیریت کنشگری، عرصه های سیاسی، اجتماعی، عمرانی، اقتصادی، فرهنگی و حوزه های مختلف ارتقا پیدا کند نیاز است ظرفیت پذیرش همدیگر را داشته باشید.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان اذعان کرد: این استان محروم نیست بلکه به شدت در حوزه سرمایه‌های نیروی انسانی، مرز، شیلات، معدن، کشاورزی و پتروشیمی غنی است اما یکی از دلایل عقب ماندگی استان از دهه ۸۰ عدم انسجام در این منطقه بوده است.
وی اظهارکرد: ناامنی در هر جایی عدم انسجام و بغض اجتماعی را به دنبال دارد بنابراین باید در کنار هم تلاش کنیم سیستان و بلوچستان را خوشنام سازیم.
شریفی گفت: سیستان و بلوچستان محکوم به پیشرفت است چون زمینه پیشرفت در استان که داشتن توان، نیروی کار، برنامه و ثروت است فراهم است بنابراین ابتدا باید علت عقب ماندگی های استان در زمینه های مختلف آسیب شناسی شود.
وی بیان کرد: شاخصه های مختلف در سیستان و بلوچستان رشد کرده و همه مسوولان استانی دغدغه پیشرفت و جبران عقب ماندگی‌های استان را در سر دارند.

برچسب‌ها