کبری ناصح روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مهارتهای فرزند پروری در۲ بخش آموزش والدین و نوجوانان در دستور کار بخش های مختلف این دانشکده است که در یک سال گذشته ۱۴ هزار و ۷۰۰ والد دارای کودکان ۲ تا ۱۲ سال در مدارس، مساجد و مراکز بهداشتی آموزش دیده اند.
وی یادآور شد: همچنین دوره های ارتباط با نوجوانان والدین دارای فرزند ۱۲ تا ۱۷ سال از دیگر اولویت مراکز بهداشت برای کاهش آسیب های اجتماعی است که در این راستا نیز هفت هزار و ۳۰۰ نفر والدین در دوره های مختلف شرکت کرده اند.
ناصح با اشاره به اینکه دوره های روانشناسی، مهارتهای ارتباطی، راههای تشخیص مشکلات و چالشهای کودکان، نوجوانان و جوانان، از جمله سرفصل های این دورهها است یادآور شد: همچنین دورههای مهارت های زندگی ویژه کودکان ۶ تا ۱۲ سال از دیگر اولویت ها برای کاهش آسیب های اجتماعی است که در این دوره ها نیز ۱۵ هزار و ۸۳۹ نفر شرکت کرده اند.
وی اظهار کرد: در این دوره ها کودکان در خصوص مهارت های ۱۲ گانه شخصی شامل تصمیم گیری ، خلاقیت، پایداری، کنترل، مدیریت زمان، انگیزش، مدیریت استرس، ارتباط، حل مسئله، تصمیم گیری و نه گفتن آموزش می بینند.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه افزود:سال گذشته همچنین ۲۰ مربی تربیت بنیان خانواده به عنوان یکی از برنامه های اولویت دار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تربیت شده اند که دوره های این برنامه با حضور مشترک والدین و کودکان برگزار می شود.
وی یاداور شد: در این دوره ها به تعدا ۱۰ مورد والدین و کودکان ۱۰ تا ۱۴ به تعداد ۴۱۴ نفر شرکت کرده اند.
دانشکده علوم پزشکی ساوه به ۲ شهرستان ساوه و زرندیه با جمعیت ۴۰۰ هزار نفر در شمال استان مرکزی خدمات میدهد.