به گزارش روز شنبه ایرنا، «عبدالوحید محمدی» در جلسه هماهنگی برگزاری همایش مدیران اقامتگاههای بومگردی کشور با تاکید بر اینکه این برنامه باید برای استان خروجی مناسب داشته باشد، افزود: باید اتفاقات جانبی برای استفاده از ظرفیتهای این همایش و معرفی استان تدارک دیده شود.
او با تاکید بر اینکه برگزاری نمایشگاه و عقد تفاهمنامههای دو طرفه یکی از اتفاقاتی است که باید به خوبی برنامهریزی شود، گفت: باید از این سمینار برداشتهای خوبی برای استان انجام شود و نهایت بهرهبرداری از آن انجام صورت بگیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه همچنین اضافه کرد: این جمعیت از سراسر کشور میتوانند بهترین سفیران و مبلغان برای گردشگری استان کرمانشاه باشند.
تشکیل شورای توسعه گردشگری استان با حضور تشکلهای گردشگری کشور
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه نیز در این جلسه با بیان اینکه این سمینار ۲ روزه در روزهای ۳۰ و ۳۱ اردیبهشتماه جاری برگزار میشود، گفت: همایش مدیران اقامتگاههای بومگردی کشور یکی از بزرگترین سر فصلهای آموزشی وزارت میراثفرهنگی برای توانمندسازی اقامتگاههای بومگردی است.
«داریوش فرمانی» افزود: در کنار این رویداد شورای توسعه گردشگری استان با حضور تشکلهای گردشگری کشور برگزار میشود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه گفت: با توجه به حضور فعال مدیران اقامتگاههای بومگردی کشور در بسترهای مجازی، این رویداد فرصتی برای معرفی استان در فضای مجازی کشور است.
او گفت: یکی دیگر از اتفاقات مثبت این رویداد تبادل مهمان و گردشگر میان اقامتگاههای بومگردی کشور با اقامتگاههای استان است.
فرمانی افزود: همچنین این رویداد یک فرصت آموزش عملی برای توانمندسازی اقامتگاههای بومگردی استان کرمانشاه است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه گفت: برپایی نمایشگاه صنایعدستی و توانمندیهای گردشگری استان، جشن ثبت جهانی بیستون و بازدید از جاذبههای گردشگری استان از جمله برنامههای جانبی این رویداد است.
استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت، حدود ۵۰ واحد اقامتگاه بوم گردی دارد.