ناصر قاسمی نیا روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه یکی از اهداف اصلی این گردهمایی ارتقاء سرآشپزهای کیش و نقش آفرینی در توسعه گردشگری است، اظهار کرد: این گردهمایی همزمان با نمایشگاه بین المللی گردشگری از ۳۱ اردیبهشت تا ۲ خردادماه سال جاری برگزار میشود و حدود ۳۰ سرآشپز از خود کیش در این برنامه حضور خواهند داشت.
وی تجلیل از پیشکسوتان، انتقال تجربه شف بلاگرها، پنل گفتگو و تبادل نظر به همراه تور تفریحی و کیش شناسی را از برنامههای گردهمایی بزرگ سرآشپزهای ایرانی درجزیره کیش عنوان کرد.
مدیر تبلیغات و بازاریابی معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش از علاقمندان جهت شرکت دراین گردهمایی و کسب اطلاعات بیشتر خواست تا با شماره تلفن ۰۷۶- ۴۴۴۶۷۰۴۰ تماس بگیرند.
وی خاطر نشان کرد: این گردهمایی به یادبود نویسنده و مترجم کشورمان «نجف دریا بندری» و صاحب اثر «مستطاب آشپزی از سیرتا پیاز» برگزار میشود.