به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه در حاشیه سی و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، به اقدامات اخیر این شورا اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از اقدامات مهمی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام شده است، راه اندازی میز صنایع فرهنگی است، این میز در گذشته وجود نداشت. همچنین فعالیت این میز به گونهای نیست که چند کارمند شورای عالی انقلاب فرهنگی را پشت میز بگذاریم بلکه فعالان و ذی نفعان صنایع فرهنگی را شناسایی کردیم و از آنها برای میز صنایع فرهنگی دعوت کردیم و امروز این نخبگان و متخصصان صنایع فرهنگی میز را اداره میکنند.
وی افزود: اسنادی در حوزه نوشت افزاری، بازیهای رایانهای و فناوریهای نوین درحال تدوین است چراکه معتقدیم اگر برای این موضوعات تدبیر سیاستی مناسبی نداشته باشیم، ممکن است شاهد تبعات منفی باشیم. قرار است در میز صنایع فرهنگی همه این عرصهها دنبال شود و انشالله در آیندهای نزدیک اسناد مؤثر و اثر بخشی را از سوی میز شاهد خواهیم بود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: امسال چندین سند در حوزه فرهنگی و صنایع فرهنگی منتشر میشود و این اسناد قرار است اتفاقات مثبتی را در حوزههایی همچون نوشت افزار و بازیهای رایانهای رقم بزند.
وی برگزاری سی و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران را مثبت ارزیابی کرد و یادآور شد: این دوره از نمایشگاه نسبت به دوره گذشته بهتر شده است و حتی شاهد تنوع در غرفهها هستیم. نزدیک به ۳۰ غرفه را از نظر گذراندم و از نزدیک با ناشران مختلف صحبت کردم. همه آنها از وضعیت نمایشگاه و فروش آثار بسیار راضی بودند. باوجود اینکه قیمتهای کتابها بالا است اما استقبال خوبی را شاهد هستیم.
به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، سیوپنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ اردیبهشت در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی در حال برگزاری است و تا ۲۹ اردیبهشت ادامه دارد.
ساعت کاری این دوره از نمایشگاه همانند سالهای گذشته از ۱۰ تا ۲۰ است و در روزهای پنجشنبه و جمعه به مدت یک ساعت تمدید میشود.