به گزارش بامداد یکشنبه ایرنا به نقل از الجزیره، به دنبال افزایش روز افزون آمار شهدای فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، سازمان عفو بینالملل نیز به سازمانها و گروههای دیگری از کشورهای سراسر جهان پیوست که از ابتدای ماه جاری میلادی (ماه می) خواستار توقف فروش و ارسال تسلیحات به این رژیم شده بودند.
به نوشته الجزیره، ایالات متحده بزرگترین ارائهدهنده کمکهای نظامی و تسلیحاتی به رژیم صهیونیستی است و سالانه حدود ۳.۸ میلیارد دلار سلاح به این رژیم ارسال میکند.
ماه گذشته و در حالی که رژیم صهیونیستی همچنان به حملات وحشیانه خود به غزه ادامه میداد، واشنگتن از تخصیص ۱۷ میلیارد دلار کمک نظامی جدید به این رژیم خبر داد.
به گزارش ایرنا، روزنامه واشنگتن پست پیش تر به نقل از عفو بینالملل گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی از تسلیحات آمریکایی علیه غیرنظامیان در غزه استفاده کرده که نقض قوانین بینالمللی حقوق بشری است.
همچنین خبرگزاری رویترز نیز پیش از این گزارش داده بود که به عقیده مقامهای آمریکایی، مواردی جدی در مورد نقض احتمالی قوانین بشردوستانه از سوی رژیم صهیونیستی وجود دارد.
در ادامه گزارش خبرگزاری رویترز آمده است: از جمله این موارد میتوان به حملههای مکرر ارتش (رژیم) اسرائیل به مناطق حفاظت شده و زیرساختهای غیرنظامی، تلفات بالای غیرنظامیان فلسطینی در جریان حمله ارتش به نیروهای نظامی حماس و قصور در بررسی تخلفات یا محاکمه کسانی که در وارد آمدن صدمات قابل توجه به غیرنظامیان و کشتن کارگران و روزنامهگاران نقش داشتهاند، اشاره کرد.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.