تهران-ایرنا- مدیریت بیمارستان »الهلال« در غرب شهر رفح در نوار غزه اعلام کرد که بخش‌های مختلف آن به بیمارستان صحرایی تبدیل شده و آماده پذیرش مجروحان است.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری سما، بیمارستان الهلال واقع در منطقه «تل‌السلطان» در غرب شهر رفح اعلام کرد که این بیمارستان در پی توقف خدمات پزشکی مراکز درمانی در شرق رفح، تصمیم به این کار گرفته است.

بر اساس این گزارش، بیمارستان الهلال از تمام پرستاران و کادری اداری خواسته که در وضعیت آماده باش بوده و از کادر پزشکی و درمان حمایت کنند.

این بیمارستان همچنین بر تداوم خدمت رسانی به بخش زنان، زایمان و کودکان تاکید کرد.

به گزارش ایرنا، رژیم اشغالگر صهیونیستی طی ۷ ماه گذشته بیمارستان‌های مختلف در نوار غزه را به شدت بمباران و به تعطیلی کشاند و در حال حاضر تنها چند بیمارستان امکان خدمات رسانی دارند.

اخیرا وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که ۵۰۰ نفر از کادر پزشکی و درمانی از آغاز جنگ در هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه۱۴۰۲) تاکنون در حملات ارتش رژیم صهیونیستی به این منطقه به شهادت رسیدند.

وزارت بهداشت فلسطین افزود که از این مجموع ۱۳۸ نفر پرستار بودند که در اثر بمباران‌ها در نوار غزه جان باختند.

در همین حال، وزارت بهداشت غزه جامعه جهانی را به حمایت از تیم‌های پزشکی و مراکز درمانی در نوار غزه فراخواند.

به گزارش ایرنا ، کابینه جنگ رژیم صهیونیستی ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ (۶ می ۲۰۲۴) به رغم مخالفت‌های بین‌المللی، حمله زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم از ۱۸ اردیبهشت بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرد و بدین ترتیب، رفح شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم اسرائیل در تمام مناطق خود از جمله مناطق مسکونی بوده و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها دروازه فلسطینیان غزه را به روی جهان بست.

این عملیات تنها ساعاتی پس از آن آغاز شد که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که پیشنهاد آتش بس مصر و قطر را پذیرفته است؛ اما اسرائیل ادعا کرد که این پیشنهاد خواسته‌های ضروری این رژیم را تامین نمی‌کند.