رضا سلطاننژاد مدیر تیمهای ملی پرورش اندام روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ورزشی ایرنا، در خصوص تعداد زیاد مسابقات و اعزامهای بدنسازی اظهار داشت: از یک نظر خوب است زیرا بعضیها که نمیتوانند در مسابقات قهرمانی آسیا و جهان حاضر شوند، به رقابتهای آزاد میرسند و در سطح بالایی به رقابت میپردازند. از طرفی هم بد است زیرا متاسفانه بیشتر اوقات میبینیم که یک ورزشکار در چندین تورنمنت پشت سر هم شرکت میکند که ضرر زیادی برای او دارد. از نظر من صلاح نیست که یک ورزشکار در بیشتر از یک یا ۲ مسابقه در سال شرکت کند.
وی با اشاره به برگزاری مسابقات نچرال عنوان کرد: اولین مسابقات نچرال را در ایران ما برگزار کردیم که قرار بود پرونده دارویی هر ورزشکار را بر مبنای آزمایش خونهای مدام مشخص کنیم و به سمت پاک سازی این ورزش برویم ولی برخی بیمهریها باعث شد که دل سرد بشویم و از این موضوع صرف نظر کنیم. صد در صد همه ورزشکاران مصرف دارو دارند و هر کسی اعلام میکند نچرال است هم دروغ میگوید. هر کسی مقداری دارو استفاده کرده که به جایی رسیده است ولی شاید در حال حاضر مصرف ندارد.
پیشکسوت پرورش اندام ایران درمورد رشته فیتنس گفت: زمانی که سال ۲۰۱۴ اولین مسابقات فیزیک راه اندازی شد، برنامه این بود که به سراغ ورزش پاک برویم. روزهای اول راه اندازی در رشته فیزیک خبری از حجم عضلانی یا وزن بالا نبود و به دنبال پاکسازی بودیم ولی راه این رشته هم به سمت داروهای بدنسازی کج شد. اگر فیتنس هم راه فیزیک را برود، به همین شکل تغییر خواهد کرد مگر اینکه مثل زمان ما از همه تیم اعزامی تست دوپینگ بگیرند.
وی ادامه داد: در سبک فیتنس، زیبایی ملاک است اما برخیها در این موضوع زیادهروی میکنند. تصور بعضی ورزشکاران این است که اگر تزیرق ژل داشته باشند میتوانند امتیاز بیشتری کسب کنند اما واقعیت چیز دیگری است. چنین ورزشکارانی نباید به مدال برسند تا این روند گسترش پیدا نکند.